logo

I-MICE Üyeleri “Anadolu Ateşi” Gösterisinde Buluştu

I-MICE Derneği Başkanı Hüseyin Kurt, Yönetim kurulu üyeleri ve davetliler 26 Haziran 2023 akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen “Anadolu Ateşi” gösterisinde buluştu. Anadolu Ateşi Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’ın davetlisi olan grup gösteri boyunca keyifli zaman geçirdi. Gecenin sonunda da Mustafa Erdoğan ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren grup ayrılmadan önce birbirleriyle bayramlaştı.

Mustafa Erdoğan tarafından başlatılan Anadolu Ateşi projesi, Anadolu’nun mitolojik ve kültürel tarihinden ilham alarak ortaya çıkmış benzersiz bir girişimdir. Proje, Anadolu’nun her bir yöresinden derlenen yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini bünyesinde barındırır. Amacı, binlerce yıllık sevgi, kültür ve tarihin Anadolu’nun mozaik dokusunu barışçıl bir şekilde harmanlayarak tüm dünyaya tanıtmaktır. Projenin önceki adı Sultans of the Dance olarak bilinir ve çalışmalarına 1999 yılında başlanmıştır.

I-MICE Başkanı Hüseyin Kurt yaptığı açıklamada “Bir sivil toplum örgütü olan I-MICE Derneği sektör profesyonellerini buluşturuyor ve birbirleri ile aralarında yeni işbirliklerinin kurulması ve oluşan işbirliklerinin geliştirilmesine yardımcı oluyor. Üye MICE acenteleri ve paydaşları arasında yeni işbirlikleri oluşturarak sektöre bir dinamizm getirmek ve her seviyede MICE profesyoneline ve adayına ihtiyaç duydukları bilgi ve beşeri sermayeyi ulaşılabilir kılmaya çalışıyoruz.” dedi .

Etiketler: » »
Share
385 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?