logo

iLab Holding 15. Yılını Kutladı

mh_ilab_holding

Polonezköy Village Park’ta hafta sonu bir araya gelen iLab Holding çalışanları, müzik ve outdoor etkinlikleriyle güzel bir gün geçirdi. “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla bir araya gelen iştirak şirketleri 15 yıldır büyüyen coşkuyu hep birlikte güzel bir günde yaşamış oldu. iLab Fest, sürpriz hediyeler, survivor konseptli yarışmalar ve Ozan Çolakoğlu’nun etkileyici performansıyla eğlenceli bir güne ev sahipliği yaptı.

iLab Holding, yüksek büyüme potansiyeli olan şirket ve projelere yatırım yapmak üzere 2000 yılında kurulan, odağında internet ve teknoloji yatırımları olan Türkiye’nin ilk kurumsal “girişim sermayesi” şirketidir. Bünyesinde Kariyer.net, Sigortam.net, Gittigidiyor, Emlakjet.com, Cimri.com, Unnado.com, Hangikredi.com, Neredekal.com, Dijimecmua,  Unisbul, ChemOrbis ve SteelOrbis gibi Türkiye’nin önemli internet siteleri bulunmaktadır.

iLab Holding Kurucu Başkanı Mustafa E. Say, 15 yıl önce “Türkiye’nin internet dönüşümüne katkı sağlayacağız” sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatarak, kurumların rekabet güçlerini artırmak ve müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çözümler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Nitelikli insan kaynağı ve teknoloji ile yaratıcı hizmetleri hayata geçirerek topluma değer katan holding bünyesindeki yenilikçi şirketlerin, bu değişime katkı sunmaya devam ettiğini söyleyen Say, iLab Holding’in başarılı uygulamalara desteğinin ve yatırımlarının gelecekte de süreceğini sözlerine ekledi.

Etiketler: » »
Share
4509 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?