logo

İlknur Uzunoğlu, Eçözüm Genel Müdürü Olarak Atandı

Eçözüm Genel Müdürü İlknur Uzunoğlu

Eçözüm’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Eçözüm Genel Müdürlüğü görevine İlknur Uzunoğlu getirildi.

İlknur Uzunoğlu Kimdir?

1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme (BA) Bölümü’nden mezun olan İlknur Uzunoğlu, kariyerinin ilk yıllarında pazarlama, ürün yönetimi ve CRM proje yönetimi gibi farklı alanlarda görev aldıktan sonra kredi kartları ve ödeme hizmetleri sektörüne geçiş yaptı.

Eçözüm’ün hedeflerine ulaşmasına liderlik edecek

Bankacılık ve ödeme hizmetleri dünyasına adım atan İlknur Uzunoğlu, yaklaşık olarak 21 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Hepsiburada-Hepsipay gibi önemli kurumların kredi kartları ve POS birimlerinde “Direktör”, “Bölüm Başkanı”, “Ticari Grup Başkanı” pozisyonlarında çalışmalarını sürdürdü. Ekim 2020’den bu yana Param Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Eçözüm Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapan Uzunoğlu, zengin tecrübesiyle yeni dönemde Eçözüm’ün hedeflerine ulaşmasına liderlik edecek.

İlknur Uzunoğlu: “Büyük mutluluk duyuyorum”

1 Eylül 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan İlknur Uzunoğlu “Ödeme hizmetleri, tahsilat sistemleri ve açık bankacılık hizmetlerinin erişilebilirliği, dijitalleşmesi ve kolaylaşması sürecinde önemli rol oynayan Param ve Eçözüm’de görev almaktan ve kariyerime Eçözüm Bilgi Teknolojileri A.Ş.’de Genel Müdür olarak devam etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Etiketler: »
Share
338 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?