logo

İndeks Bilgisayar, Panasonic Güvenlik Kameralarının ve Tarayıcılarının Distribütörlüğünü Aldı

Panasonic Corporation, güvenlik kameralarının ve tarayıcılarının Türkiye distribütörlüğüyle ilgili yetkiyi İndeks Bilgisayar’a verdi. Bu işbirliğiyle portföyüne yeni ürünler katan İndeks Bilgisayar, perakendedeki ürün çeşitliliğini Türkiye genelinde artırmayı hedefliyor.

Güvenlik kameralarını ve tarayıcılarını ürün portföyüne ekledi

Panasonic’le yaptıkları işbirliğini değerlendiren İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek “Bu işbirliğiyle, Panasonic markasının güvenlik kameralarını ve tarayıcılarını ürün portföyümüze dahil ettik. Tüm çevresel şartlarda yüksek görüntü kalitesi sunarak, kullanıcılarına güvende hissetme özgürlüğünü sağlayan Panasonic güvenlik kameralarını ve yüksek hızlı tarayıcılarını ürün gamımıza eklediğimiz için mutluyuz. Gelecek dönemde bu alanlardaki başka markalarla da ürün çeşitliliğimizi artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Panasonic Kurumsal Sistemler Ülke Müdürü Uğur Çağlar Panasonic olarak öncü, son derece güvenilir, gelişmiş kamera çözümlerimizle herkesin kendisini güvende hissetmesi için çalışıyoruz. Ürünlerimizin dağıtımında Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri şirketi İndeks Bilgisayar’la çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

www.index.com.tr

Etiketler: » » »
Share
1598 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?