logo

Ingenico YazarkasaPOS’lar İçin Geliştirilen Özel Turkcell Satış Uygulaması

Ingenico Group, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yazılım AR-Ge çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ingenico şimdi de kontör satış uygulaması dahil birçok paket satışını içeren özel Turkcell uygulamasını iş ortağı Interpay ile Ingenico yazarkasaPOS cihazlarında çalışır hale getirerek, Turkcell İletişim merkezleri ve Turkcell bayiilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Ingenico yazarkasaPOS’lar için geliştirilen özel Turkcell satış uygulaması ile artık Turkcell bayiileri Ingenico yazarkasaPOS’ları ile TL yükleme, fatura ödemelerinin yanı sıra cepten internet, ses paketleri, Turkcell TV gibi çeşitli Turkcell paketlerinin satışlarını da yapabilecek. Böylece Turkcell bayiileri artık Ingenico yazarkasaPOS’ları ile sadece KDV fişi vermek için değil, katma değerli servis satışı yapmak için de kullanabilecek. Turkcell Satış Uygulaması hem iDE280 Masaüstü YazarkasaPOS, hem de iWE280 Seyyar yazarkasaPOS üzerinde çalışacak.

Ingenico Türkiye ve Ortadoğu Genel Müdürü Alpay Sidal “Sahadaki YazarkasaPOS sayımız 140 bini geçti. Dayanıklılığı, fiyat-kalite performansı, dokunmatik ekranı ve kullanıcı dostu menüleri ile yazarkasaPOS’larımız esnaf tarafından en çok tercih edilen markalardan biri oldu. İş ortağımız Interpay ile birlikte Turkcell için özel geliştirdiğimiz satış uygulaması kullanıcı dostu ekranları ve gerçek zamanlı online işlemleri ile Turkcell bayiileri ve iletişim merkezlerinin işlerini kolaylaştıracak ve verimlilik katacak. Ingenico yazarkasaPOS satın almak isteyen veya mevcut Ingenico Yazarkasa’sına Turkcell uygulaması eklemek isteyen Turkcell bayiilerinin bağlı bulundukları TDM‘ler üzerinden Turkcell’den onay alması yeterli olacak” dedi.

www.ingenico.com.tr

Etiketler: » » » »
Share
2693 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?