logo

ininal ve MEPAŞ Arasında İşbirliği

MEPAŞ Genel Müdürü İlker Aslanargun, ininal CEO’su Ömer Suner

ininal, Meram Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (MEPAŞ) ile yeni bir işbirliğine imza attı. İşbirliğini değerlendiren ininal CEO’su Ömer Suner “İşbirliğimizle birlikte ininal olarak, MEPAŞ Mobil Uygulamasına ödeme altyapısı hizmeti sunuyoruz. Ayrıca ininal altyapısı ile hayata geçirilen MEPAŞ Kart ile MEPAŞ aboneleri kartlarıyla hem güvenli alışveriş imkanına sahip olabilecek hem de ininal’ın indirim fırsatlarından faydalanabilecekler. Hayata geçirdiğimiz işbirliği kapsamında MEPAŞ, ininal API’leri sayesinde, fatura ödeme hizmetini MEPAŞ Mobil Uygulamasına taşıyarak ödeme ağını dijitalleştirerek zenginleştirmiş olacak” dedi.

MEPAŞ Kart ile kolay fatura dönemi başlıyor

Çalışmalara ilk etapta kullanıcıların ücretsiz bir şekilde temin edebilecekleri ininal MEPAŞ Sanal Kart ile başlanacağına değinen Suner “ininal MEPAŞ Kart’ın fiziksel basımı tamamlandığında ise kartlar MEPAŞ fatura ödeme noktalarında satışa sunulacak. Aboneler MEPAŞ Kart ile MEPAŞ Mobil Uygulaması üzerinden, fatura ödeme işlemlerini gerçekleştirirken, anlaşmalı üye işyerlerinde indirimlerden yararlanabilecek” dedi.

Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İlker Aslanargun “Her zaman yenilikçi adımlar atarak müşteri yararına çalışmalar yürütüyoruz. Yapılan bu işbirliği sayesinde mobil uygulamamız ve MEPAŞ Kart üzerinden müşterilerimize hızlı ve kolay hizmet sağlamış olacağız. MEPAŞ aboneleri bu sayede birçok avantaj ve indirimden yaralanacak” dedi.

www.ininal.com

Etiketler: » » » »
Share
2640 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?