logo

InMobi ve Bullseye Arasında Ortaklık Anlaşması

mh_inmobi_bullseye_isbirligi

InMobi Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Satış Müdürü Andy Powell, Bullseye Worldwide Kurucu Ortağı Afşın Avcı

Mobil pazarlama platformlarından biri olan InMobi, dijital reklam ajansı Bullseye Worldwide ile özel ortaklık anlaşması imzalayarak ajansın Türkiye’deki partneri haline geldi. Anlaşma kapsamında Türkiye’de InMobi’nin reklam platformu hizmetini alan müşterilerini Bullseye Worldwide yönetecek.

Dijital reklam ajansı Bullseye Worldwide, dünyanın en büyük mobil pazarlama platformlarından biri olan InMobi ile Türkiye’de ortaklık anlaşması imzaladı.

Türkiye’deki mobil ekosistemi genişletmek için InMobi ve Bullseye Worldwide önemli bir adım atarak ortaklıklarını açıkladılar. Türkiye’nin yüzde 42’si 24 yaşın altında olan genç nüfusu, haberleşmeden sosyalleşmeye, hatta alışverişe kadar birçok iletişim ihtiyacını mobil cihazlar üzerinden gideriyor. Bu durum, genç nesle mobil reklam ile ulaşma konusunda Türkiye’yi oldukça avantajlı bir konuma yerleştiriyor. Ülkemizdeki mobil ekosistem, 2014 – 2015 döneminde yüzde 69,9 oranında büyüme kaydetti.

Bullseye Worldwide Kurucu Ortağı Afşın Avcı “Türkiye, 29,6 milyon akıllı telefon kullanıcısıyla hem Avrupa hem de Asya için kilit bir mobil reklam pazarı merkezi olma adaylığında. InMobi ile ortaklığımızı hem ülkemizdeki mobil reklam sektörü, hem de şirketimizin gelişiminin kanıtı olarak görüyoruz. Bullseye Worldwide bu ortaklıktan sadece iş hacmi bakımından değil, aynı zamanda mobil pazarlama ve reklam bilgisi açısından da faydalanacak” dedi.

InMobi Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Satış Müdürü Andy Powell “InMobi’yi Türkiye pazarında temsil edecek Bullseye Worldwide ile ortaklık yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bullseye Worldwide ile 2015’te birçok ortak projede çalıştık. Profesyonellikleri, verimlilikleri ve mobil odaklı liderliklerinin InMobi’nin yerel tekliflerini geliştirmesi ve Türkiye’yi kazanmak için kusursuz olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Dünyanın en büyük keşif platformlarından biri olan InMobi, 2012’den bu yana Orta Doğu, Türkiye ve Afrika bölgesinde faaliyet gösteriyor. Faaliyetlerini Dubai’deki bölgesel ofisinden yöneten şirket, çok sayıda yayımcı ve uygulama üzerinden kullanıcı tabanlı çözümleriyle giderek artan mobil reklam ihtiyacını karşılıyor.

Etiketler: » » »
Share
2170 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?