logo

İnnova’nın PayFlex ASA Çözümü İle İşletmeler İş Süreçlerini Kolayca Yönetiyor

Türk Telekom’un bilişim çözümleri sağlayıcısı şirketi İnnova, perakende işletmelerinin tüm iş süreçlerini en iyi şekilde yönetebilmelerini sağlayan PayFlex ASA (Akıllı Satış Asistanı) çözümüyle bu sektörde yeni bir dönemin kapılarını açıyor. Perakende sektöründeki şirketleri PayFlex ASA sayesinde tüm satış ve stok süreçlerini kolayca yürütebiliyor, performanslarını artırırken müşteri memnuniyetini de en üst düzeye çıkartıyor. İnnova’nın PayFlex ASA çözümü sayesinde işletmeler, satış ve stok hareketlerini mağaza bazında ve gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyor.

Stok ve satış planlaması kolaylaşıyor

Perakendecilere tüm iş süreçleri için uçtan uca çözümler sunan PayFlex ASA, hem cari hem de yeni nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar (ÖKC) üzerinden gerçekleşen işlemlerin, bir arada yürütülebilmesini sağlıyor. PayFlex ASA, farklı ödeme seçenekleri ile yapılan tüm satışların kolayca yönetilmesini sağlayarak işletmeler için stok ve satış planlamasını kolaylaştırıyor. Perakende işletmeleri, PayFlex ASA sayesinde peşin, vadeli, nakit, kredi kartı ile puanlı, kuponlu, yeni nesil ÖKC ile banka havalesi gibi farklı ödeme senaryo ve kombinasyonlardaki süreçleri kolayca yönetebiliyor. PayFlex ASA, sahip olduğu gelişmiş mutabakat yönetimi özelliği ile de nakit veya vadeli alış-satış işlemlerinde otomatik mutabakat, detay inceleme ve alıcı ya da satıcıya mesaj iletme gibi süreçleri daha önce hiç olmadığı kadar hızlandırıyor.

PayFlex ASA, perakende işletmelerini dijital geleceğe taşıyor

İnnova Fintek Direktörü Murat Kayıhan “İnnova olarak sürekli geliştirdiğimiz PayFlex platformumuzun temel bileşenlerinden biri haline gelen PayFlex ASA’yı perakende sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını titizlikle inceleyerek onlara en etkili çözümleri sunacak şekilde tasarladık. PayFlex ASA ile teknolojinin sağladığı en yenilikçi avantajları perakende sektöründeki işletmelerin tüm iş süreçlerine entegre ediyoruz. Böylece onları hızlandırırken rekabet güçlerini artırmalarına destek oluyor, gelişmiş stok yönetimi, performans takibi ve raporlama özellikleri ile de verimliliklerini en üst düzeye yükseltiyoruz” dedi.

Kişiye özel kampanyalar ile satın alma oranları yükseliyor

PayFlex ASA’nın sahip olduğu gelişmiş, entegre müşteri yönetimi yetenekleri sayesinde perakendecilerin müşterilerini çok daha yakından tanıma olanağına kavuştuğuna dikkat çeken Kayıhan “Böylece kişiye özel, odaklı ve dönüşümü yüksek satış ve pazarlama kampanyaları hayata geçirilebiliyor, bu da müşteri memnuniyetini yükseltiyor. Ayrıca, PayFlex ASA’nın gelişmiş e-fatura ve e-arşiv entegrasyon özellikleri sayesinde faturalar elektronik ortamda gönderilirken GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) standartlarında arşivlenebiliyor” dedi.

PayFlex ASA sayesinde işletmeler, tüm stok giriş, çıkış ve güncelleme işlemlerini dinamik olarak yönetebiliyor. Merkez ofis ve bayiler arasında gerçekleşen tüm finansal işlemlerin ve stok hareketlerinin tek platform üzerinde takip edilebilmesini sağlayan PayFlex ASA, böylece zincir mağaza ağlarının etkin yönetimine de olanak veriyor.

Detaylı bilgi için: http://www.innova.com.tr/payflex-tahsilat-cozumleri.asp

Etiketler: » » » »
Share
2621 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?