logo

İnnova’ya Uluslararası 3 Ödül

İnnova İnsan Kaynakları Direktörü Merve Bayülgen

İnnova İnsan Kaynakları tarafından İnnova yöneticileri için geliştirilen “Sıradışı Liderler Gelişim Programı”, dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından olan Stevie Awards for Great Employers (Stevie Ödülleri En İyi İşveren Kategorisi) kapsamında 3 dalda ödüle layık görüldü. Birçok güçlü uluslararası proje arasından sıyrılmayı başaran İnnova Sıradışı Liderler Gelişim Programı, 22 Eylül’de New York City’de gerçekleştirilen ödül töreninde açıklanan sonuçlara göre, farklı kategorilerde 3 ayrı ödülün sahibi oldu.

Çalışanlarına yatırım yapan firma

Ödül töreninde açıklanan sonuçlara göre İnnova, birçok uluslararası proje arasından seçilen ve başarıya ulaşan projeleri ile “Problem-Solving Training – Problem Çözme Eğitimi” kategorisinde Altın Ödül’ün, “Interpersonal Skills Training – Kişilerarası Yetenek Eğitimi” kategorisinde Gümüş Ödül’ün, “Professional or Legal Training – Profesyonel ya da Yasal Eğitimler” kategorisinde ise Bronz Ödül’ün ödülün sahibi oldu.

Son derece önemli bir katma değer sağladı”

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, kazanılan üç önemli ödül ile ilgili olarak “Küresel anlamda İnsan Kaynakları alanındaki en prestijli ödül organizasyonlarından birinden başarıyla dönmüş olmak bizler için de gurur vesilesi. Türk Telekom’un da sinerjisiyle teknolojiyi müşterilerimiz için olduğu kadar, çalışanlarımız için de çok daha verimli bir araca dönüştürme hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz. İnsan Kaynakları alanında da teknolojinin geleceğine katkı sağlamak amacıyla, birçok projeyi özenle hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalarımızın uluslararası platformlarda ödüllerle taçlandırılması bizleri motive ediyor ve gelecek projeler için de daha fazla güç veriyor. İnnova çatısı altındaki ekip arkadaşlarımız, bu projelerle hem şirketimize hem de sektöre, son derece önemli bir katma değer sağlamıştır. Şirketimizin yıllardır süre gelen bu başarısının altındaki en önemli detayın bu özverili çalışma olduğunu düşünüyor, bugün evimize götürdüğümüz bu ödüllerde katkısı olan tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum” dedi.

İnnova İnsan Kaynakları Direktörü Merve Bayülgen, dünyanın en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Stevie Ödülleri kapsamında şirketin İnsan Kaynakları özelindeki başarısıyla ilgili olarak “İnnova olarak bizim en değerli varlığımız çalışanlarımız. Şirketin büyümesiyle beraber geliştirilen tüm insan kaynakları uygulamalarında da bu çalışan odaklı yaklaşımı baz almıştır. Geliştirdiğimiz projelerin uluslararası rekabette öne çıkacak ve rakiplerinin önüne geçecek olgunluğa erişmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Sıradışı Liderler Gelişim Programı’nı hayata geçiren ve bu programa katkısı olan tüm ekip arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza ve destekleri için üst yönetimimiz ile yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

www.innova.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2674 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?