logo

Instax Mini Link 2 Akıllı Telefon Yazıcısını Satışa Çıktı

Fujifilm, instax mini Link 2 Akıllı Telefon Yazıcısını satışa çıkardı. Yeni cihaz, görüntü modunu zenginleştirmeye yardımcı olan özelleştirilebilir çerçeveler ve renk modları da dahil olmak üzere yaratıcılığı desteklemek için tasarlanmış yeni AR çizim modu, birçok yeni ve benzersiz özelliğiyle kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Kompakt, hafif ve çizgili tasarıma sahip instax mini Link 2, akıllı telefonların yanı sıra FUJIFILM X-S10 aynasız dijital fotoğraf makinesiyle de uyumlu kamera entegrasyonu sağlıyor. Bir baskıyı yaklaşık 15 saniyede aktararak kesintisiz baskıyı desteklerken, tek şarj ile yaklaşık 100 instax mini baskıyı sorunsuz bir şekilde yazdırabiliyor. instax mini Link 2, özelleştirilebilir çerçeveler, renk modları ile beraber yazıcıyı “havada” çizim yapmak ve efektleri doğrudan baskıya eklemek için bir araç olarak kullanma imkanı sunan yeni instaxAiR gibi son teknolojiyle donatılmış bir özelliği de kullanıcılara sunuyor.

instax mini Link 2’nin kullanıcıların kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olduğunu söyleyen FUJIFILM Europe Görüntüleme Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Shin Udono, piyasaya sürülen cihazın yeni özellikleriyle ilgili olarak “instaxAiR gibi son derece yenilikçi, eğlenceli ve interaktif özellikler sayesinde instax kullanıcıları ile bağ kurmanın ve yarattıkları görüntüler için onlara ilham vermenin yeni yollarını keşfediyoruz” dedi.

Kullanıcıları heyecanlandıran özellik: instaxAiR

instax mini Link 2’nin heyecan verici yeni özelliklerinden instaxAiR, ücretsiz indirilebilecek instax mini Link Uygulaması ile kullanıcıların baskılarına baloncuklar, çiçek yaprakları, neon boya, sprey boya veya parıltı gibi vektörel efektler eklemelerini sağlıyor. Bu özelliği deneyimleyebilmek için instax mini Link 2’nin üzerindeki özellik düğmesine basmak ve ardından yandaki LED’i havada çizime başlaması için kullanıma bağlı olarak kameraya veya herhangi bir yere doğru tutmak yeterli oluyor. Havada yapılan çizim, daha sonra uygulamanın baskı önizleme kısmında görünüyor ve sonuçtan memnun kalındığı takdirde baskı olarak da alınabiliyor. Ayrıca instaxAiR kullanıcıları, çizimin bir videosunu kaydederek bunu baskının üzerinde yer alacak yazdırılabilir bir QR kodu olarak paylaşabiliyor. QR kodu taratılarak video görüntülenebiliyor ve indirilebiliyor.

Resim modları, tasarım çerçeveleri, çıkartmalar ve çok daha fazlası

instax mini Link 2 uygulaması, instax anında baskı deneyimi için seçilen resme eklenebilecek çeşitli tasarım çerçeveleri içeriyor. Kullanıcılar, daha derinlikli ve zengin renkler için instax-Rich modu ve daha orijinal bir görüntü için instax-Natural modu olmak üzere iki farklı görüntü modundan birini seçebiliyor. Akıllı telefonlardaki resimler de uygulama üzerinden eklenebilen filtrelerle veya resmin parlaklığı, kontrastı ve doygunluğu ayarlanarak geliştirilebiliyor. Ayrıca uygulama aracılığıyla kullanıcılar sekiz adede kadar fotoğrafı tek bir instax baskı kolajında birleştirebiliyor.

instax mini Spray Art Instant Film de satışa sunuldu

instax mini Link 2’nin lansmanıyla eşzamanlı olarak, ışığı yansıtan renkli gökkuşağı sprey tasarımlı yeni instax mini Spray Art Instant Film de kullanıcılarla buluşuyor. instaxAiR özelliğini ile birlikte kullanılabileceği gibi, tek başına da kullanılarak özel resimleri kattığı renklerle zenginleştirebiliyor.

Soft Pembe, Kil Beyazı ve Uzay Mavisi renklerinde piyasaya sunulacak olan instax mini Link 2, 2.549,00 TL’ye satın alınabiliyor.

instax ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için: www.instax.com.tr/mini-link-2

Etiketler: » » »
Share
347 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?