logo

IP Güvenlik Kamera Sistemleri İçin Depolama Çözümleri

mh_wd_guvenlik_kamera_cozumleri

Türkiye’de inşaat ve yapı sektöründe yaşanan önemli gelişmeler, güvenlik kamerası pazarını büyük ölçüde etkiledi. Analog sistemlere yönelik talep azalırken, NVR sistemleri yaygınlaşmaya başladı. Ayrıca, güvenlik politikalarının ön plana çıkmasıyla birlikte, IP (İnternet Protokolü) güvenlik sistemleri ihtiyacında ciddi bir artış yaşandı. Güvenlik alanında 6Wresearch tarafından araştırmalar, Türkiye’de beş yıl içerisinde IP güvenlik kamera sistemlerinin hakim olacağını gösteriyor.

Türkiye güvenlik kamerası pazarında daha yoğun veri, daha fazla kamera sayısı, iş gücü ve saklama süresine uygun sistemlere ihtiyaç duyuluyor. Bu nedenle kameraların doğrudan sisteme bağlı olduğu analog sistemler olan DVR (Dijital Video Kaydediciler) yerine, çok daha yoğun veri üreten NVR (Ağ Video Kaydediciler) sistemlere doğru bir geçiş yaşanıyor. Kameraların IP (İnternet) protokolü üzerinden bağlandığı NVR sistemler özel sektörde ve kamu sektöründe giderek yaygınlaşıyor.

WD, “amacına göre disk” kapsamında WD Purple serisini, kişilerin ya da işletmelerin güvenlik sistemleri ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretmiştir. DVR sistemlerinde WD Purple, NVR sistemlerinde ise WD Purple NV, güvenlik kaydı depolamasında üstün performans getiriyor.

Özellikle NVR dijital güvenlik kamerası sistemleri için tasarlanmış olan WD Purple NV sabit sürücüsü, daha yüksek sürücü yuvası konfigürasyonları ve 64 adede kadar HD kamerası bulunan sistemleri destekler.

WD Purple NV sürücüsünün özellikleri

AllFrame: WD Purple NV, AllFrame teknolojisinin sağladığı üstün performans ile görüntü karesi kaybı, atlanan çerçeve ve bozuk görüntü sorunlarına son verir. Doğru, net, hızlı ve istikrarlı depolanma sağlar.

3 Yıl Sınırlı Garanti: WD Purple NV sürücüsü, sıkı kalite standartlarına göre üretilir. Üç yıllık sınırlı garanti sayesinde verilerinizin güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

 Yüksek Sayıda Yuva Desteği: WD Purple NV sürücüsü, limitsiz sayıda disk yuvası olan DVR ve NVR cihazları destekler. Çok yuvalı güvenlik kamerası kasasının zorlu ve sıcak ortamlarına dayanıklıdır ve sorunsuz şekilde RAID yapılandırmasına imkan tanır. Zorlu ortamlarda hata vermez ve veri kaybını engeller.

Titreşim Koruması: Özellikle çoklu disk kullanan sistemlerde rastlanan titreşim sorununun önüne geçmek için, WD Purple NV disk ailesinde hem yazılım hem donanım bazlı döngüsel ve çizgisel titreşimlere karşı teknolojiler mevcuttur.

Entegre Çözüm: Mevcut kamera sistemlerine sorunsuzca entegre edilmek üzere üretilmiştir. Sektördeki kasa ve yonga setleriyle uyumludur.

İntelliseek: İntelliseek teknolojisi ile donatılan WD Purple NV; güç tüketimi, gürültü ve titreşimi azaltır, yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır.

Ölçekleme Seçenekleri: İleriye yönelik olarak, kamera sistemlerinin yükseltilmesi ve genişletilmesi için esneklik sağlar.

WD Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu, global video kayıt pazarının genişlemesi ve WD Purple NV sürücüsünün önemiyle ilgili olarak “KOBİ’ler ve yerel yönetimler için kullanımı kolay sistemlere erişimin artmasıyla beraber global video-kayıt pazarı da genişliyor. WD, NVR dijital video-kayıt sistemlerine özel WD Purple NV serisi sabit sürücülerini, yüksek-kamera-sayılı uygulamalar için yüksek çözünürlüklü video oynatmayı geliştirmek üzere optimize etti. NVR video-kayıt sistemleri inanılmaz boyutlarda veri üretebiliyor. Bu durum, WD Purple NV sabit sürücülerini,  NVR sistemlerinin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli kayıt, video oynatma ve geniş depolama alanı konularında mükemmel bir çözüm haline getiriyor” dedi.

IP güvenlik kamerası ortamlarında en önemli amaç güvenilir, yüksek kaliteli, istikrarlı video kaydı için doğru bileşenleri sağlamaktır. WD Purple NV sürücüsü, farklı ihtiyaçlara yönelik üstün depolama çözümleri sunar ve doğru güvenlik konsepti oluşturulmasında kilit bileşendir. WD Purple NV sürücüsü; güvenlik risklerine karşı korur, aynı zamanda kontrol ve analiz gücünü artırarak performans hedeflerini gerçekleştirme imkanı sağlar.

 www.wd.com

Etiketler: » » » » »
Share
2505 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?