logo

İstanbul Bilişim, Gençlere İstihdam Sağlamaya Hazırlanıyor

İstanbul Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Levent Menteşe

İstanbul Bilişim, kariyerine teknoloji perakendeciliği ve E-ticaret alanında yön vermek isteyen gençlere iş fırsatları sunmaya hazırlanıyor. Teknolojiye ilgi duyan gençlere sunacağı fırsatlar ile sektörde istihdam yaratmayı da hedefleyen firma, Şubat ayının sonuna kadar başvuru süreçlerini tamamlayan adayları bünyesine katacak.

E-Ticaret Sektörüne Özellikle Gençler Yoğun İlgi Gösteriyor

E-Ticaret Sektörü’nün her geçen gün büyümesi ve teknolojinin gelişmesiyle artan personel açığına dikkat çekerek, bu alanlarda iş hayatına atılmanın avantajlarına değinen İstanbul Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Levent Menteşe “2019 yılı hedeflediğimiz noktaya ulaşmamız açısından ekip olarak özveri ile çalışacağımız bir yıl olacak. Son zamanlarda E-Ticaret Sektörüne özellikle gençler tarafından yoğun bir ilgi var. Bu alanda kendisini geliştirmek ve kariyerine yön vermek isteyen gençler için uzun yıllar sektörde faaliyet gösteren markalar ile çalışmak oldukça önemli. Bu markalar sektöre yeni giren gençler için adeta bir okul görevi görüyor” dedi.

Belirtilen pozisyonlar için adaylardan beklenen yetenek ve uzmanlıklar şu şekilde

E-ticaret ve teknolojiye ilgi duyan,

Perakende sektörünün dinamiklerine hakim,

Yeni çıkan ürün modelleri takip eden,

Tercihen üniversite yada yüksek okul mezunu,

Yeniliklere açık,

İletişim becerisi yüksek,

Takım çalışmasına uyumlu,

Diksiyonu düzgün,

İkna yeteneğine güvenen ve empati yapabilen,

İyi derecede ofis programlarını kullanabilen

Adaylar ilgili oldukları pozisyon için başvurularını www.secretcv.com/firma/istanbul-bilisim-is-ilanlari üzerinden yapabilecekler.

Etiketler: »
Share
2268 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?