logo

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Misafirleri Fransız Mutfağının Lezzetleri Karşılıyor

İstanbul Marriott Hotel Şişli, Dünya Lezzetleri etkinliğine Nisan ayında Fransız mutfağı ile devam ediyor. Bu etkinlik için kısa süreliğine İstanbul’a gelen Fransız Executive Şef Pascal Didier tarafından hazırlanan Fransız lezzetleri 10 – 25 Nisan 2017 tarihleri arasında Marriott Şişli’de The Dish Room restoranın keyifli ortamında İstanbulluların beğenisine sunuluyor.

Geleneksel soğan çorbasından Fransız usulü hazırlanan etler ve deniz ürünlerine uzanan kapsamlı menüde meraklıları için ördek ve tavşan gibi av etlerinin bu mutfağa özgü yemekleri de yer alıyor. Executive Şef Didier, ekler çeşitleri, limonlu mereng tart ve krem brule başta olmak üzere Fransızların sembol tatlılarını da menüye eklemeyi ihmal etmemiş. Ayrıca, arzu edenler için Marriott Şişli’nin zengin kavından Fransız şaraplarıyla da bu leziz menüye ideal eşleşme önerileri sunulmakta.

25 Nisan’a kadar Fransız Şefin elinden Fransız yemeklerinin tadına bakmak üzere rezervasyon yaptırmak için 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli Facebook hesabından otele ulaşılabilir.

Etiketler: » »
Share
2590 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?