logo

İstanbul’da İtalyan Deneyimini La Mia Luce’da Yaşayın

Geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsü, zengin şarap seçenekleri, ünlü İtalyan başlangıçları ve tatlıları ile Anadolu Yakası’nın dikkat çeken İtalyan restoranı olan La Mia Luce, misafirlerini Akdeniz akşamlarına götürmeye devam ediyor. Yeşil ile ahşabın hâkim olduğu, ferah ve özenle döşenmiş restoran, yazın sıcağından, şehrin yoğun temposundan ve kalabalığından sıkılanlar için yaz akşamlarının keyifli durağı olarak misafirlerini bekliyor.

“Kendinizi İtalya’da Hissedeceksiniz”

La Mia Luce’ye günün her saatinde uğrayıp sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirip, zengin yemek çeşitlerinin tadını çıkartabileceğinizi söyleyen La Mia Luce İşletmecisi Kubilay Pekşen “Kalabalık yaz sofraları için yerinizi ayırtabilir ve kendinizi İtalyan mutfağının eşsiz tatları arasında kısa bir gezinti yaparken bulabilirsiniz” dedi.

“Yaza Yakışan Hafif ve Glutensiz Lezzetler”

Zengin menüsü ile her damak zevkine hitap edebileceklerini belirten Pekşen “Yazın hafif yemekler daha çok tercih ediliyor. Menümüzde bulunan Glutensiz seçeneklerimiz ve çeşitli aperatifler ile hafif Akdeniz lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. Usta şeflerimizin ellerinden çıkan gerçek İtalyan makarna ve pizzalarımızı tadıp sevdikleriniz ile yemyeşil bahçemizde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yaza özel hazırladığımız serinleten kokteyllerimiz ve tatlılarınıza ekletebileceğiniz dondurmalarımız ile yaz akşamlarını keyifle değerlendirmek isteyenleri La Mia Luce’ye bekliyoruz” dedi.

www.lamialuce.com

Etiketler: »
Share
814 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?