logo

itiraf.com Yenilenen Yüzüyle Yayında

mh_itiraf_com_web

Türkiye’nin ilk ve en büyük itiraf sitesi itiraf.com, üyeleri, okurları ve yazarları da dahil olmak üzere tüm kullanıcılarına çok daha iyi bir deneyim sunmak için yenilendi. 1998 yılında kurularak 2 milyona yakın itirafa ev sahipliği yapan ve yaklaşık 3 milyon üyesi bulunan itiraf.com, birbirinden özel itirafların toplandığı yeni Magma blog sayfası ve geliştirilen teknik altyapısı ile karşınızda.

Seçilen itiraflar Magma Blog’da

Neredeyse 20 yıldır yüzbinlerce kullanıcı, itiraf.com’da sadece rumuzlarını kullanarak komik anılarını, hayatın acı gerçeklerini, ilişkilerde yaşanan sorunları ve unutulması mümkün olmayan mutlulukları paylaşıyor. Şimdi bu platforma Magma blog sayfası eklendi. Burada itiraf.com’da yıllardır yayınlanan itiraflar arasında sitenin editörleri tarafından seçilen ve farklı konu başlıkları ile kategoriler altında toplanıp görsellerle süslenen itirafları okuyabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yazarlar ve farklı kategorilerle büyümeye devam edecek olan Magma blog, düşünmek, kahkahalara boğulmak ve nostalji yapmak isteyenlerin gözdesi olacak.

Daha hızlı, gelişmiş ve güvenli bir teknik altyapı

Yüzünüzü güldüren ya da size umut veren insanların davranışlarına “alkışlamak”, utanmanıza ve yerin dibine geçmenize sebep olan hareketlere “magmaya göndermek” diyerek kullanıcıları arasında özel bir dil oluşturan itiraf.com, yepyeni blog sayfasının yanı sıra geliştirilen teknik altyapısıyla da tüm kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak. Teknolojik güncellemelerin ardından hızı artan, arama seçenekleri gelişen ve güvenliği artan itiraf.com, hayatın içinde yer alan her türlü konuyla ilgili itirafa yer vermeye devam edecek.

İnsanların, birbirlerine anlatamadıkları sırlarını, itiraflarını, gün içinde başlarına gelen ya da çevrelerinde yaşanan anekdotlarını, bir rumuzla rahatça paylaşabildikleri itiraf.com’daki bu yeniliklerle ilgili konuşan itiraf.com’un Genel Müdürü Eren Erkalkan “Sitede yaptığımız yeniliklerin ardından üye sayımız ve trafiğimiz arttı, oldukça da olumlu kullanıcı yorumları aldık. Bu gelişmeler, doğru bir hamle yaptığımızın göstergesi” dedi.

Etiketler: » »
Share
2370 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?