logo

iyzico, mypat.co’yu Satın Aldı

mh_iyzico_mypat

İyzico, önemli bir satın alma gerçekleştirerek iş ortaklarına sunduğu çözümleri genişletiyor. iyzico, e-ticarette alışverişi terk edenlerin oranını azaltma noktasında gerçek zamanlı ödeme sistemleri analitiği hizmeti veren mypat.co‘yu satın aldı. Hakan Erdoğan tarafından kurulan, ödeme sistemlerindeki sorunlara odaklanarak e-ticarette kârlılığı artırmayı hedefleyen mypat.co, gerçek zamanlı ödeme analitiği ile e-ticarette alışverişi terk edenlerin oranını azaltmak alanında verdiği hizmetle dikkat çekiyor.

GittiGidiyor/eBay, Limango gibi e-ticaret şirketlerinde Ürün ve Yazılım Geliştirme Müdürü, IT Direktörü gibi farklı kademelerde görev alan ve ödeme sistemleri konusunda 7 yılı aşkın tecrübesi bulunan Hakan Erdoğan, bu satın almayla birlikte iyzico ekibine dahil oldu.

Hakan Erdoğan tarafından kurulan ve e-ticaret şirketlerine ödeme sistemleri alanında danışmanlık hizmeti veren mypat.co, sunduğu çözümlerle akıllı telefon ve tabletlerden gerçek zamanlı olarak müşteri takibi imkanı tanıyor ve ödeme sistemlerindeki aksilikleri anlık olarak takip ederek her türlü aksaklığın hızlıca giderilmesini ve satış oranının düşmesini engelliyor.

Müşteri alışveriş davranışlarını, ödeme ve iade kayıtlarını, sanal POS ve sistem kesintilerini öğrenen bir yapıyla 7/24 takip eden ve bu bilgilerle proaktif alarmlar üreterek e-ticarette müşteri kaybını azaltan çözümler, artık iyzico çatısı altında sunulacak.

Türkiye’deki e-ticaret şirketlerine dünya standartlarında ödeme sistemi çözümleri sunmak hedefiyle hareket ettiklerini belirten iyzico CEO’su Barbaros Özbugutu, satın almayla ilgili olarak “mypat’i satın almak iyzico’nun büyüme stratejisi odağında önemli bir adım oldu bizim için… Burada iki önemli kazancımız oldu. Hem güzel bir ürünü iyzico çözümlerine dâhil ettik, hem de ödeme sistemlerindeki 7 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’deki sayılı ödeme sistemleri uzmanlarından biri olan Hakan Erdoğan’ı da iyzico ekibine kazandırmış olduk. Ödeme sistemlerinde çözüm geliştirme konusunda önemli işlere imza atan Hakan Erdoğan gibi bir değeri ekibimize katarak, ödeme sistemlerinde “Türk Milli Takımı’nı” kurmak yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu doğrultuda ekibimize uluslararası tecrübeye sahip değerli isimleri katmaya devam ederek, daha da hızlı büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Üründen Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Erdoğan “Ödeme sistemleri alanındaki tecrübelerimi bundan sonra iyzico çatısı altında değere dönüştürmek için çalışacağım. Türkiye’de ödeme sistemleri alanındaki en yenilikçi ve en profesyonel ekiple çalışacak olmak da ayrıca beni çok heyecanlandırıyor. iyzico’nun sektör liderliği hedeflerine kısa sürede ulaşması yolunda da önemli katkı sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

 www.iyzico.com

Etiketler: » »
Share
2121 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?