logo

Java Kod Okulu Projesi Başladı

mh_ozdilek_java_okulu

Özdilek Holding ve yazılım firması Eteration işbirliği ile genç yazılımcıların kendilerini geliştirmeleri için Bursa Özdilek Holding Merkezi’nde Java Kod Okulu projesi hayata geçirildi.

Özdilek Holding, genç yeteneklerin gelişmelerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 96 farklı üniversiten eğitim programına başvuru yapan 345 aday arasından seçilen 22 aday, 8-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında java / javaee ile uygulama geliştirme, modern web teknolojileri ve mobil teknoloji konularında Eteration’ın tecrübeli eğitim kadrosundan eğitim alacaklar. Her gün 10.00 – 16.00 saatleri arasında yapılacak eğitim sonunda devamsızlığı olmayan ve eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecek.

Özdilek ve Eteration ailelerine katılma fırsatı

Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar, teknolojiyi kullanabilme, öğrenme hızı, teknoloji bilgisi, istek seviyesi, ekip çalışmasına yatkınlığı gibi kriterlere göre eğitmenler tarafından değerlendirilecek. Değerlendirmeler sonucunda öne çıkan adaylar, iş ya da staj imkanları için görüşmeye çağrılma fırsatı yakalayabilecek.

Etiketler: » »
Share
2048 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?