logo

JCI İstanbul’da Yeni Dönem Başladı

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (JCI) 1992 yılında kurulan JCI İstanbul Şubesi’nin 2024 Dönemi Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu belirlendi. Derneğin 2024 Yılı Olağan Genel Kurul’unda Yönetim Kurulu Başkanı, oy birliğiyle Emir Beyazörtü seçildi.

İstanbul Planlama Ajansı – Habitat Yaşam Merkezi’nde 13 Ocak 2024, Cumartesi günü gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da, Emir Beyazörtü’nün öncülük ettiği tek listeyle seçime gidildi. Açık oylama ile yapılan seçim sonunda Beyazörtü ve listesi, oy birliğiyle 13 Ocak – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında görev almak üzere seçildi.

Emir Beyazörtü: “Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Yeni Nesille Birlikte Topluma Değer Katmak İçin Çalışacağız”

Emir Beyazörtü, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında gençlerimizle birlikte topluma değer katan ve vizyonu olan çalışmalarla bu görevi layığıyla sürdüreceğini ve 32. yılını dolduran JCI İstanbul kurumsal yapısını ve kültürünü yeni nesle aktaracağını iletti.

2023 yılında “Türkiye’nin En Başarılı Şubesi seçilen JCI İstanbul’u Avrupa ve Dünya sahnesinde de önemli kazanımlara ulaştırma hedefiyle yola çıkan ve bu doğrultuda başarılı gönüllüleri yönetim kurulu kadrosuna katan Emir Beyazörtü ayrıca yerel organizasyonun 2023 yılını başarıyla yöneten İhsan Berk Ener’e teşekkür plaketi takdim etti.

Londra’da bir girişimci olan Emir Beyazörtü, uluslararası vizyonunu 2018’den beri dahil olduğu JCI’ın liderlik vizyonu ile birleştirecek olmanın getireceği büyük kazanımlar için heyecanlı olduğunu belirterek genel kurul üyelerine teşekkürlerini iletti.

2024 döneminde görev alacak JCI İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu

Emir Beyazörtü – Yönetim Kurulu Başkanı

Sevinç Yazılıtaş Kayasu – Genel Sekreter / Asbaşkan

Selin Yalçın – Sayman

Ali Orhun – Başkan Yardımcısı

Berkay Bekar – Başkan Yardımcısı

Saadet Gaffaroğlu – Başkan Yardımcısı

Hilal Gökçe Akbulut – Başkan

Funda Siller – Genel Hukuk Danışmanı

Genel Kurul’un ardından aynı akşam saat 19:00’da Ada Baro Bahçe Kanlıca’da JCI İstanbul üyelerinin, senatörlerinin, alumnilerinin ve özel misafirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ve 32 yıldır JCI İstanbul Başkanları arasında önemli bir gelenek olan Devir Teslim Töreni ve Başkanlık Kolyesi değişimi gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından JCI İstanbul mottolarının yer aldığı 32. yıl pastası kesildi ve törene katılan herkese teşekkür edilerek misafirlerin tebrikleri ve iyi dilekleri kabul edildi.

Etiketler: »
Share
323 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?