logo

22 Ocak 2020

Joinus4party, Networking Party Serilerine 2020’de Yeniden Başlıyor

Türkiye’nin etkinlik markası Joinus4party, Networking Party serilerine 2020 de yeniden başlıyor ve iş dünyası bu etkinlikte buluşuyor.

Kartvizitleriniz Yanınızda Olsun

Kartvizit getirme zorunluluğu bulunan bu özel etkinlikte katılımcılar hem eğleniyor hem iş konuşuyor. 22 Ocak saat 20:00 da Nişantaşı Biber’de başlayacak Joinus4party’de 22:30’a kadar networking yapılacak ve ardından after party başlayacak. Etkinlik sırasında hediye sponsorları tarafından verilen hediyeler dağıtılacak ve çekilişler yapılacak.

Joinus4party Organizatörü Pınar Kalkanoğlu etkinlik ile ilgili olarak “Joinus4party, yeni iş insanları ile tanışmak için çok güzel bir fırsat. Katılımcılar samimi ve sıcak bir ortamda yeni is fırsatlarını değerlendirme, yeni müşteriler edinme ve yeni tedarikçiler ile tanışma olanağı buluyorlar. Keyifli sohbetler ile hem kendi işlerini tanıtma hem de tanıştıkları kişilerin işlerini dinliyorlar. Hoş sohbet bir ortam. Herkes mutlu ayrılıyor. Yoğun talep üzerine 2020’de daha sıklıkla yapacağımız bu etkinliğimize giriş ücretsiz olacak. Katılımcılar etkinliğin birini kaçırsa bile mutlaka diğerine gelmeliler. Çünkü her etkinliğe farklı kişiler geliyor” dedi.

Ayrıca, Joinus4party’nin Resmi Medya Sponsoru da 16 yıldır yayın hayatını aralıksız sürdüren Maxi Haber (www.maxihaber.net) oldu. 

Etiketler: »
Share
8033 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?