logo

Jumeirah Bodrum Palace Özel Detoks Programı Yorgunluğunuzu Unutturacak

mh_jumeirah_bodrum_palace

Bodrum’un incisi Jumeirah Bodrum Palace, Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak’ın 14 – 22 Mayıs ve 30 Mayıs – 5 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceği özel detoks programıyla sezonun tüm yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.

Gül Kaynak’ın pozitif enerjisi ve sağlıklı yaşamla ilgili deneyimini yansıtacağı detoks programı, bu tarihler arasında seçeceğiniz minimum 4 gün Juicing veya Juicing & Alkali / Vegan beslenme alternatiflerini içeriyor.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber yüzünü gösteren güneşe hem ruhunuzu hem de bedeninizi arındırarak yepyeni bir başlangıç yapmak.  Vücudu sadece sıvılarla destekleyen ve arındıran Jumeirah Bodrum Palace’ta düzenlenecek detoks kürü, doğanın sunduğu mucizevi bitkilerle hazırlanarak fark yaratacak.

Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak’ın eşliğinde gerçekleşecek detoks programında, dünyanın son zamanlarda önde gelen beslenme trendlerinden juicing’in yanı sıra alkali yaşama dair birçok farklı metot paylaşılacak. Program boyunca misafirler, ruhlarının ve bedenlerinin tazelenip, arındığına da şahit olacak.

Zencefilli limonata, badem sütü, mucizevi yeşil içecekler, lezzetli ve doyurucu sebze çorbalarının zenginleştirdiği detoks programına katılacak olanlar, yaz aylarında kolayca toksinlerinden kurtulacak.

Benzersiz Jumeirah deneyimiyle, Bodrum’da denizin en güzel aylarında workshop ve detoks tarifleri sayesinde mükemmel bir doğanın içinde huzurlu bir kaçamak yapabilirsiniz. Yaz aylarını hafiflemiş, fit ve ışıldayarak karşılayabileceğiniz, sağlıklı bir yaşam deneyimi için Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak’ın detoks programını kaçırmayın.

Programlar

4 Günlük Detoks Programı

3 Gün Konaklama ve 4 Gün Detoks

1 Kişi 1180 Euro

2 Kişi 1760 Euro

5 Günlük Detoks Programı

4 Gün Konaklama ve 5 Gün Detoks

1 Kişi 1525 Euro

2 Kişi 2250 Euro

7 Günlük Detoks Programı

6 Gün Konaklama ve 7 Gün Detoks

1 Kişi 2215

2 Kişi 3230

www.jumeirah.com

Etiketler: »
Share
2809 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?