logo

Kabataş Erkek Lisesi Öğrencilerinin Girişimcilik Hayalleri Gerçek Oluyor

Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri Genç Başarı Vakfı’nın (Junior Achievement) önderliğinde her yıl düzenlenen Finansal Girişimcilik – Şirket Projesi’ne “Sentor Genç Başarı Şirketi” olarak katıldılar. Çeşitli kurumlardaki engelli bireylerin tasarladığı çantaların satışını yaparak elde edilen gelirden engelli bireylere destek verme amacıyla açılmış kurumlara gerekli yardımı sağladılar.

Öğrenciler ilk toplantıdan bugüne, hayalden tasarıma, tasarımdan üretime, üretimden satışa hayallerinin peşinden ayrılmayarak birlikte bir değer yaratmak için bir masayı paylaştılar.

Bu süreçte CEO’larla, CFO’larla Üretim, Pazarlama, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları departmanlarıyla gerçek bir şirket gibi çalıştılar. Yetki belgesi alıp hisselerini satışa çıkardılar. Sosyal medyadaki profesyonel duruşlarından dolayı İran’dan bile iş başvurusu aldılar.

Öğrenciler, 13 Mayıs tarihinde ülkemizde katılacakları Ticaret Fuarı’nda şirket olarak 1.lik elde ederlerse Türkiye’yi Avrupa’da Company of the Year yarışmasında temsil etmeyi hedefliyorlar.

Etiketler: » » »
Share
3198 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?