logo

“Kadın İçin Teknoloji” Projesi Online Eğitimlerle Devam Ediyor

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa’nın Habitat Derneği ortaklığıyla sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi Kadın İçin Teknoloji’nin 14. yılında eğitimlere aralık vermeden devam ediliyor. 2021 yılı başından itibaren proje kapsamında düzenlenen online eğitimlere 81 ilden, 17-71 yaş aralığında 1480 kadın katıldı.

Covid-19 nedeniyle online olarak devam eden eğitimlerde Habitat gönüllüsü genç eğitmenler video konferans yöntemiyle E-Hizmetler, Sosyal Medya, Güvenli İnternet, Günlük Hayatta Sosyal Medya ve İnternet konularına yönelik bilgileri katılımcılara aktarıyorlar.

Yıl sonuna kadar devam edecek online eğitimler, ayda 2 defa düzenleniyor. Ücretsiz düzenlenen online eğitimlere başvuru için www.kadinicinteknoloji.com veya habitatdernegi.org/blog/kadin-icin-teknoloji-projesi-online-egitimi/ adreslerindeki başvuru formunu doldurmak yeterli oluyor.

Bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında 20 binden fazla kadına ulaşılan projede, 2021 yılında 4 bin kadını daha dijital okuryazar yapmak hedefleniyor.

www.teknosa.com

www.habitatdernegi.org

Etiketler: » »
Share
1615 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?