logo

Kahve Dünyası Algötür Şimdi de Vapur İskelelerinde

Kahve Dünyası Algötür, misafirleriyle şehrin her noktasında buluşmaya devam ediyor. Günde 100 binlerce kişinin geçtiği şehir hatlarında kaliteli kahveleri ve geniş ürün yelpazesiyle şimdiye kadar sunulmamış bir hizmeti getiren Kahve Dünyası Algötür Kadıköy-Eminönü-Karaköy Vapur İskelesi içinde 29 Eylül 2023 tarihinde misafirleriyle buluştu. Kahve Dünyası Algötür’ün İstanbul Kitapçısı ile ortak alanı paylaştığı Kadıköy Vapur İskelesi mağazasında günün tüm öğünlerine eşlik edebilecek taptaze unlu mamul ve zengin kahve çeşitlerinden dondurma, milkshake ve fit ürünlere kadar birçok ürün bulunabiliyor. Hem İstanbul Kitapçısı’nda kitabını alıp keyifle vakit geçirenler hem de vapurla Eminönü ve Karaköy’e gidecekler; Kahve Dünyası Algötür mağazalarına özel menünün de tadına varıyor. Ayrıca açılışa özel seçili kahvelerde bir alana ikinci kahve hediye ediliyor. Kahve Dünyası Algötür önümüzdeki günlerde Karaköy ve Eminönü’nde bulunan İstanbul Kitapçıları’nda da yerini almaya hazırlanıyor.

İpeksi köpüğü ve zengin aromasıyla nitro gazı ile uzun demleme yapılarak soğuk servis edilen Draft kahvelerin yanı sıra taptaze soğuk sıkım meyve ve sebze sularından hazırlanan özel içecek No Serisi (No:1-6) Kahve Dünyası Algötür İstanbul Kitapçısı Kadıköy mağazasında deneyimlenecek lezzetler arasında yer alıyor. Kahve tutkunları ise bol köpüklü Türk kahvesi, americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi çeşit çeşit kahveyi bir arada deneyimleyebiliyor. Buğday ve çavdar unuyla hazırlanan özel ekmeklerinde sipariş üzerine taptaze hazırlanan sandviçler, fit yaşamı destekleyen şeker ilavesiz laktozsuz yoğurtla hazırlanan granola ve müsli, tereyağı ile hazırlanan mis gibi kokusuyla mağazalarda taze pişirilen kruvasanların ise tadına doyum olmuyor.

İstanbul Kitapçısı Kadıköy’de misafirlerini bekleyen Kahve Dünyası Algötür’ün buluşma adresi: Şehir Hatları Eminönü – Karaköy İskelesi İçi 2.Kat Rıhtım Caddesi / Kadıköy

Etiketler:
Share
451 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?