logo

Kalamış Wedding Fest, Yılın Gelinlik ve Damatlıklarını Sergiledi

Kalamış Wedding Fest, evlilik hazırlığındaki çiftlere yol gösterici içeriği ile 4 Mart 2018 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Gelinlikten damatlığa, dekorasyondan dans derslerine, davetiyeden fotoğrafçıya, müzikten pastaya kadar düğüne dair detayların yer aldığı festivalde birçok etkinlik yapıldı.

Kalamış Wedding Fest Ünlü Mankenleri Ağırladı

Modacı Tolga Çam’ın tasarladığı 2018’in trend gelinlik ve damatlıkların sergilendiği defilede Ece Gürsel, Irmak Atuk, Elif Ece Uzun, Didem Delen, Oksana Kuznetsova gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktı.

Defalarca Evlenme Teklifi Aldım

Bu senenin trend gelinliklerinin ten rengi üzerine beyaz ve Swarovski taş işlemeler ile dantel, transparan detaylar olduğunu söylen Tolga Çam, defile sonrası mankenler ile birlikte basın karşısına çıktılar. Ece Gürsel “Bugüne kadar 10 kez evlenme teklifi aldım. Ama hazır olduğumu hissetmedim. Erkekler kadınlara işleri konusunda baskı yapıyor. Belli başlı işlere git, sahneye çıkma gibi istekler bana göre değil. Önce işimi kabul edecek biri olmalı. Olmuyorsa da evlenmem, Ajda Pekkan sahneme çıkar, dimdik dururum” dedi.

Aşk Doktoruna Doğum Günü Sürprizi

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Dikkaya ile Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz’in Aşk Tüyoları sohbeti, etkinliğe katılanlardan büyük beğeni topladı. Söyleşi sonunda Mehmet Coşkundeniz’e ikizlerinin fotoğrafının olduğu pasta ile sürpriz doğum günü yapıldı. 

Etiketler: »
Share
6103 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?