logo

Karaköy, Costa by Chef Bruno İle Cazibesini Arttırmaya Devam Ediyor

mh_costa_karakoy_01

Son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Karaköy’e yeni bir mekan daha eklendi.

Costa by Chef Bruno, 29 Eylül 2016 tarihinde Necatibey Caddesi’nde lezzetli menüsü, alternatif müzikleri ve seçkin ambiansıyla İstanbul gece hayatına renk katmak için açıldı. Mekan iş yemeklerinden keyifli içki saatlerine, özel kutlamalardan kişiye özel menü sunumuna kadar çok amaçlı servislere açık bir hizmet anlayışıyla misafirleri ile buluşmanın keyfini yaşıyor.

Executive Chef Bruno Van Damme’ın elinden çıkan lezzetlerin oluşturduğu menü ile lezzet sevenlerin buluşma yeri haline gelecek olan Costa by Chef Bruno, ana yemekleri, salataları ve atıştırmalık tatları ile her damak tadına uygun seçeneklerle keşfedilmeyi bekleyen birçok farklı deneyim sunuyor. Chef Bruno’nun Belçika çikolataları ve özel sosları ile hazırladığı tatlıları mutlaka denediğinizde, bir daha asla bırakamayacaksınız.

Mekanın sürprizi ise üçüncü katta yer alan Costa Club. Cuma ve Cumartesi akşamları tanınmış Dj lerin performans sergileyeceği clubta eğlence 23:00 – 04:00 arası devam edecek

mh_costa_karakoy_02

Özel günlerde sevdiklerinizle baş başa yemek yiyip eğlenmek isteyen misafirlerini de düşünen Costa by Chef Bruno’nun 4.katında 30 kişilik sadece size özel bir alanı bulunuyor.

Müzik koordinatörü Dj Emre Eser yönetiminde sürpriz Dj performansları ve düzenlenecek etkinlikleri kaçırmamak için Costa by Chef Bruno sosyal medya sayfalarını takip edebilirsiniz.

Adres: Necatibey Cad. No: 76   Karaköy – İstanbul

www.costakarakoy.com

Etiketler: »
Share
5675 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?