logo

Kärcher, Dijital Dönüşümünü Dassault Systèmes İle Gerçekleştiriyor

Dassault Systèmes, Kärcher’in mevcut süreçlerini dünya çapında dijital olarak dönüştürmek için 3DEXPERIENCE platformunu kullanmaya başladığını duyurdu.

Kärcher, 3DEXPERIENCE platformunu esas alan “Single Source for Speed” endüstri çözümü deneyiminden güç alacak. Şirket, çözümle birlikte ürün geliştirme proseslerini entegre edecek, iş birliğini ve 1.200 çalışana kadar bilgi paylaşımını geliştirecek ve ürün geliştirme ve üretim maliyetlerini önemli oranda azaltabilecek.

Kärcher Başkan Yardımcısı Michael Stritzelberger “Marka performansımızı, yenilikçiliğimizi ve kalitemizi güçlendirmek için 3DEXPERIENCE platformunu önce kendi altyapımızda uygulamayı planladık, ancak buluttaki 3DEXPERIENCE platformunun işletmemize katabileceği değerleri ve avantajları anlayınca, net şekilde bulutu seçtik. Müşterilerimiz için yenilik yapma esnekliğini ve çevikliğini kazanırken, dijital olarak buluta dönüştürmeye yönelik kurumsal çaptaki stratejimizi destekliyoruz” dedi.

Kärcher, bu ilk aşamanın ardından, sistem mühendisliği, yapılandırma, imalat, satış sonrası hizmetler ve ambalaj tasarımı açısından dijital bir ikiz sistem oluşturmak için Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE platformunun kullanımını genişletmeyi tasarlıyor.

Dassault Systèmes Endüstriyel Ekipman Endüstrisi Başkan Vekili Philippe Bartissol “Başarılı endüstriyel ekipman şirketleri, müşteri tercihlerine göre düzenlenmiş kaliteli ürünleri tanımlayabilmeli ve üretebilmelidir. Aynı zamanda büyüyen pazar rekabetine, karmaşıklığa ve maliyetlere rağmen bunları rekor hızda dünyanın herhangi bir yerine sunabilmelidir. 3DEXPERIENCE platformu tasarımı, simülasyonu, imalat mühendisliğini, hizmet mühendisliğini ve bunu gerçekleştirmek için gereken karar verme aşamasını kolaylaştıran sağlam dijital bir ortam arayan büyük veya küçük her şirket içindir” dedi.

www.3ds.com

Etiketler: » » » »
Share
1565 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?