logo

Karşınızdakiyle Karakteriniz Uyumlu mu?

mh_cibuu_gorsel

Güvenli ve uyumlu ilişkilere giden yolda insanları ve kişilik özelliklerini tanımaya çalışırken bilinçli hareket edilmesine olanak sağlayan, ‘yeni astroloji’ öndeğerli uyumluluk sitesi Cibuu.com açıldı.

Dünya toplumlarının yüzyıllardır ilişkilerinde deneyimlediği astrolojik anonim bilgileri, özel bilimsel yöntemlerle geliştirerek bir uyumluluk ön değeri sunan cibuu.com, insanları tanımaya çalışırken ve ilişkilere başlarken kişilerin karakter analizlerine “Yeni Astroloji” sayesinde farklı bir bakış açısı getiriyor.

Batı burçlarını doğu burçlarıyla kombine ederek yepyeni bir karakter tablosu ortaya çıkaran ‘Yeni Astroloji’, cibuu.com tarafından geliştirilen özel bir sistemle kişiler arasındaki uyumu belirlemek için kullanıldı.

Uyumlu Karakterler, Kolay Birliktelikler

Cibuu, arkadaşlık, dostluk, aşk ve sevgi kavramlarını karşılıklı uyumu odak noktasına alarak hareket ediyor. Cibuu, üyelerin profillerinde yer alan uyum özelliklerine göre uygun kişi önerilerine de yer verirken, günlük kişisel yorum ve biyoritm verilerini de güncel olarak paylaşıyor. Sitede, ayrıca kişisel uyum ve astroloji konusunda daha detaylı bilgi edinmek isteyenler için doğu ve batı astrolojileri ve insan biyoritmi hakkında bölümler de yer alıyor.

Yeni Astroloji Öndeğerli Uyumluluk

Cibuu’nun temel mantığı olan ve onu diğer arkadaşlık sitelerinden ayrıştıran ‘Yeni Astroloji’ kavramı, batı ve doğu burçlarını kombinleyerek ortaya çıkardığı farklı karakter özelliklerine dayanıyor. Güneş takvimine göre belirlenen ve en çok bilinen astroloji olan Batı burçlarının (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık) Çin Burcu olarak bilinen ay takvimine göre hazırlanan Doğu burçlarıyla (Fare, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, Yılan, At, Keçi, Maymun, Horoz, Köpek, Domuz) eşleştirilmesiyle oluşan ‘Yeni Astroloji’, 144 yeni karakterin yer aldığı bir tablo ortaya çıkarıyor. Geniş kapsamlı ele alınan bu tablo, insanların karmaşık doğasını ve davranışlarını daha iyi anlamaya, etkili ve doğru ilişkiler kurulmasına yardımcı oluyor. Kişilerin batı burçlarının karakteristik özellikleri dışındaki davranışlarını da kavramayı ve yorumlamayı kolaylaştıran ‘Yeni Astroloji’, arkadaş, aile ve iş ilişkilerindeki farkındalığını artırırken, daha uyumlu ve daha kaliteli ilişkilerin kurulmasına olanak sağlıyor.

Etiketler: » » » »
Share
2106 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?