logo

kastamonudogalurunler.com Damakları Fethetmeye Hazırlanıyor

mh_kastamonu_dogal_urunler

Kastamonu Daday’da bulunan İksir Hanım Çiftliği özlenen doğal beslenme alışkanlığını kurdukları e-ticaret sitesiyle evlerinize kadar getiriyor. Kastamonudogalurunler.com sağlığına özen gösterenleri tek tıkla sipariş verebilecekleri bir lezzetler dünyasına davet ediyor.

Bu lezzet dünyasında ormanlardan, oksijen deposu dağlardan toplanan ahlatlar pekmez oluyor. Kızılcıklar, kuşburnular, dağ çilekleri özenli ve günler süren işlemlerden sonra tadı aklınızdan çıkmayacak marmelatlara, pekmezlere, reçellere dönüşüyor. Tüm ürünler vitamin ve minerallerini kaybetmeden hazırlanarak sofralarınıza kadar geliyor. Zengin dağ bitkileriyle beslenen hayvanlardan elde edilen sütler, bölgeye özel Daday Tereyağı olarak karşınıza çıkıyor. Aklınızda hiçbir soru işaretine yer bırakmayacak köy tavukları, hindiler, kazlar doğal ortamlarında yetiştirilerek tüketiciye sunuluyor.

Şehirli sofralarda doğal beslenmeyi mümkün kılan kastamonudogalurunler.com babaanne çöreklerinin kokusunu, ev yapımı kesme erişteleri, özlenen köy tarhanasını, yöreye has üryani eriği ve siyez bulgurunu ve daha birçok sağlık dolu ürünü sizler için mutfaklarınıza getiriyor.

Uzun keyif kahvaltılarınızda doğal beslenmenin tadına varmak, akşam yemeklerinizde yörede yetişen mantarlar ve diğer katkısız ürünler ile damaklarınızda farklı bir tat bırakmak isterseniz ve unutulmaya yüz tutmuş doğal beslenme alışkanlığının güvenini özlediyseniz siz de İksir Hanım Çiftliği’nin keyifli lezzet yolculuğuna davetlisiniz.

www.kastamonudogalurunler.com/

Etiketler: » »
Share
3147 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?