logo

Katar Turizm, “Experience a World Beyond” Temalı Uluslararası Turizm Kampanyasını Tanıttı

Katar Turizm ve Qatar Airways, Katar’ın 2030 ulusal vizyonu çerçevesinde yılda altı milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlama hedefini hayata geçirmek üzere başlattığı uluslararası kampanyasının detaylarının aktarıldığı ortak bir etkinlikte Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerini ağırladı.

Yeni kampanya, Katar’ın 2030 Ulusal Vizyonu doğrultusunda, Katar’ın Orta Doğu’da en hızlı gelişme turizm destinasyonu olma hedefini yansıtıyor.

Katar Turizm Stratejisi 2030 kapsamında, ülkede her bütçeye uygun ve mevcut tesislere eklenen birçok yeni tatil köyü, otel ve hizmet apartmanı gibi konaklama tesisleri de dahil olmak üzere kapsamlı bir turizm geliştirme programı uygulanıyor.

Konukseverliği ve mükemmeliyetçi yaklaşımıyla tanınan Katar, Skytrax tarafından altı kez dünyanın en iyi Havayolu şirketi seçilen ulusal havayolu Qatar Airways ile bu konumunu pekiştiriyor. Ayrıca yine Skytrax tarafından 2021 yılında dünyanın en iyi havalimanı seçilen Hamad Uluslararası Havalimanı da bu mükemmel tabloyu tamamlıyor.

Katar Turizm, Qatar Airways ve Discover Qatar, dünyanın en uygun fiyatlı konaklama paketini de gecelik kişi başına 14 ABD dolarından başlayan fiyatlarla satışa sundu. 2021’in sonlarında başlatılan pakette her bütçeye uygun, önde gelen dört ve beş yıldızlı lüks oteller yer alıyor.

Etkinlik, Katar’ı destinasyon olarak sunan tur operatörlerinin eksiksiz bilgi sahibi olmalarını sağlayan Tawash eğitim platformunun tanıtımıyla sona erdi. Tur operatörlerinin çalışanlarına Katar’ı turizm merkezi olarak tanıtmak ve satmak için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırmak üzere kullanılan platform kusursuz bir çevrimiçi öğrenme deneyimi sunuyor.

En güncel seyahat süreçleri hakkında bilgi almak ve güncel haberler için Halk Sağlığı Bakanlığı’nın web sayfasını (www.moph.gov.qa) ziyaret edebilir veya http://www.visitqatar.qa/en/plan-your-trip/travel-tips adresine göz atabilirsiniz.

Etiketler: » » »
Share
1897 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+2 = ?