logo

25 Eylül 2019

Kempinski Hotel The Dome’da Yaz Bitmiyor

Kempinski Hotel The Dome Belek’te yaz yeniden başlıyor. Akdeniz’in dingin sularında serinleyip birbirinden özel lezzetler tatmanın yanı sıra, her gün gerçekleşen canlı müzik, caz ve piyano dinletileri ile bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Doğası ve mimarisi ile göz kamaştıran ve Avrupa’nın en iyi spa merkezi ödülünün sahibi Kempinski Hotel The Dome Spa, geniş masaj seçenekleri ve cilt bakım kürleri ile, bu sezonda da, tatilinize eşsiz bir deneyim katmaya hazırlanıyor.

Bitişiğindeki Antalya Golf Kulübü ile işbirliği içinde, golf severler için eşsiz olanaklar sunan Kempinski Hotel The Dome Belek, sonbaharın dinamik esintilerini Türkiye’nin tek PGA sahasında yaşatıyor. 71 par ve 6,411 metre uzunluğundaki PGA Sultan ve 72 par 5,731 metre uzunluğundaki The Pasha sahaları en tecrübeli golfçülere bile meydan okurken amatör golf öğrencilerine uluslararası bir deneyim sunuyor. Yeşilin her tonunu bünyesinde barındıran sahalar Kempinski’nin global misafirperverliği ve Antalya Golf Klübü’nün tecrübesi ile ziyaretçilerini bu arenanın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Kempinski Hotel The Dome Belek denizin, güneşin, sporun ve dinginliğin en özel anlarını yaşamaya devam ediyor. Hiç bitmeyen bir yaz Kempinski Hotel The Dome Belek’te sizleri bekliyor.

Etiketler:
Share
2541 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?