logo

Kendini Ödüllendirmek İsteyenlere: Positive SPA

mh_positive_spa

Sheraton Istanbul Ataköy Hotel, 1355 metrekare alan üzerine kurulu Positive SPA’da bulunan farklı masaj paketleriyle misafirlerine eşsiz bir rahatlama ve yenilenme deneyimi sunuyor. Gün içerisinde yaşadıkları stresten uzaklaşıp kendilerini eşsiz bir masaj deneyimiyle ödüllendirmek isteyenleri birçok alternatif ile buluşturan Positive SPA’da 11 adet Asya klasiği, 8 adet Positive SPA klasiği olmak üzere toplam 19 çeşit masaj bulunuyor.

Yaz mevsiminde yenilenmek ve arınmak isteyen misafirlerine çok çeşitli alternatifler sunan Positive SPA’da üç farklı masaj paketi yer alıyor. Positive SPA signature masajlarını, kese ve köpüğü kapsayan 80 dakikalık Positive SPA paketi ve 105 dakikalık Hürrem Sultan paketi ile Uzak Doğu esintilerini misafirlerinin ayağına getiren Bali masajının yer aldığı Pasha Paketi unutulmaz bir rahatlama deneyimi sunuyor.

Hafta içi ve hafta sonu 06.30- 23.00 saatleri arasında hizmet veren, açık ve kapalı yüzme havuzlarına sahip Positive SPA’da üyeler fitness salonu, havuz, jakuzi, buhar odası, sauna, Türk hamamı, kar çeşmesi, şok banyosunu ücretsiz olarak kullanabiliyor.

Gelinlerin en özel günleri için, en özel gelin hamamı Positive SPA’da!

Sheraton Istanbul Ataköy, Positive SPA bünyesindeki Türk Hamamı’nda gelin adaylarının hayali kına gecelerini gerçeğe dönüştürüyor. Positive SPA, gelin adaylarına sunduğu paketlerle Türk kültürünün vazgeçilmez öğelerinden düğün öncesi kına âdetini hamam sefasına çevirerek unutulmaz anılara imza atıyor. Gelinlerin en özel günlerinden önce sevdikleriyle birlikte düğün stresini atacağı gelin hamamında Positive SPA’da her biri 15 kişilik full paket, standart paket ve istek paketi alternatifleri bulunuyor.

Etiketler: »
Share
2503 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?