logo

Keşfedilmeyi Bekleyen Lezzet Deneyimi

mh_palomar_bar_restaurant

Purl Group bünyesinde yer alan Palomar Bar & Restaurant Karaköy’ün merkezinde Şef Ersin Avşar’ın Türk Mutfağı’nın çeşitliliğini ve uluslararası lezzetleri geleneksel lezzetler ile harmanlayarak misafirlerine sunuyor.

Trüf Yağlı Ahtapot Carpaccio’ dan Orkinos Tartar’ a, Karidesli Ravioli’ den Uykuluk Risotta’ ya, Beyaz Morina Tava’ dan, Minekop Buğulamaya, Dana Bonfile Izgara’ dan, Mürdüm Erikli Ördek’ ekadar bir çok değişik lezzet sizleri bekliyor.

Mekan, zengin şarap menüsü, mermer zemini, üstü tamamen açılabilen tavanı, sıra dışı dekorasyonu ve 360 derece bir manzara deneyimi ile misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Salı-Pazar günleri (Pazartesi kapalı) 18:30-02:00 saatleri arasında açık olan ve 2 kattan oluşan mekanda farklı kokteyllerinizi yudumlarken müziğinizi dinleyebilir, barda arkadaşınızla sohbet edebilir veya müziğin ritmine kapılıp eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.

Müzik ve Dans 

Mekanın teras katında Cuma ve Cumartesi akşamları müzik eğlenceye dönüşüyor. Mekanda davetler, iş yemekleri, lansman ve özel partiler de düzenleniyor.

Adres: Bereket Mah. Bankalar Cd. Voyvoda Sk. No: 2/1  (The Purl Hotel üstü)   Karaköy – İstanbul

Etiketler: »
Share
6371 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?