logo

Kitap Severlerin Hayatını Kolaylaştıran e-Kitap Okuyucu: Kobo Clara HD

Farklı bir okuma deneyimi sunan ve hızlıca yükselişe geçen e-kitap okuyucularının en yenisi Kobo Clara HD, kitap kurtlarının tüm kütüphanesini yanında taşımasını mümkün hale getiriyor.

Kitap ve teknoloji seven, hem gündüz hem de gece okuyucuları için son teknoloji ile tasarlanan e-kitap okuyucusu Comfort Light PRO özelliğinde yer alan okuma ışığıyla daha rahat bir okuma deneyimi sunuyor. Mavi ışığa maruz kalma oranını azaltmak için renk sıcaklığını otomatik olarak değiştiren Comfort Light PRO özelliğiyle kitap okumak artık daha keyifli hale geliyor.

8 GB yerleşik hafızası ve kağıda basılmış görüntüsüyle Kobo Clara HD’ler 6.000 adede kadar kitabı kolayca taşıma imkanı sunuyor.

Kobo Clara HD’de yer alan Kobo Sleep Cover özelliği eller serbest okumaya izin verirken, önde yer alan deri kapağı açıldığında da otomatik olarak uyanıp ve kapatılırken de otomatik uykuya geçiyor.

Farklı yazı tipi ve yazı boyutları arasından seçim yapabilme imkânıyla her ortamda rahat okuma olanağı sağlayan Kobo Clara HD’ler tüm D&R mağazalarında ve dr.com.tr’de satışta olacak.

Etiketler: » »
Share
2702 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?