logo

Klipsch, Kablosuz Kulaklık Seti T5 True Wireless’i Tanıttı

Klipsch, T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı ile kulağa en iyi şekilde oturan yüksek bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konfor sağlayan bir ürün sunuyor. Klipsch T5 True Wireless, kendi ürettiği ses sürücü yapısına ek olarak kullandığı teknik ve teknolojilerle gerçeğe en yakın doğallıkta ses sunması ile dikkat çekiyor. 

32 saatlik özgürlük deneyimi

Uzun süre kullanımlarda dahi konfor sağlayan kulaklık, patentli oval kulak silikonları sayesinde kulaktan düşmeden rahatça kullanılabiliyor. Kullanım kolaylığı açısından kulak içinde 360 derece dönebilme özelliğine sahip kulaklıkların USB-C formatında hızlı şarj eden çantası, aynı zamanda 15 dakikalık şarjda iki saatten fazla dinleme süresi sağlıyor. Tamamen kablosuz olan T5, kulaklıklardaki 8 saatlik bataryanın haricinde, taşıma kutusundaki batarya sayesinde 24 saat, toplamda 32 saat özgür bir kullanım deneyimi sunuyor.

Kesintisiz Performans

Bluetooth 5.0 özelliği, 4 adet mikrofonu sayesinde telefon görüşmeleri sağlayan kulaklık, aptX ve AAC kodekleri sayesinde videolarda kesintisiz bir performans sunuyor.

Kulaklık, bir Zippo çakmağından esinlenen tasarımı ve çelikten üretilen taşıma kutusu ile keyifli bir ilk dokunuş hissi sunuyor.

Klipsch T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı 1649 TL.

www.hifilife.com

Etiketler: »
Share
2916 Kez Görüntülendi.