logo

“KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları”nın Son Etkinliği İstanbul’da Gerçekleşti

mh_turk_telekom_mert_basar

Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar

Türk Telekom Grubu’nun iş dünyasının yeni dinamiklerini ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla hayata geçirdiği “KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları”nın bu yılki son durağı İstanbul Anadolu Yakası oldu.

Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, Türk Telekom Grubu’nun entegre yapısını ve yenilenen kurumsal vizyonunu İstanbullu KOBİ’lerle paylaşırken, teknoloji danışmanı olarak global rekabette bir üst lige yükselmek isteyen tüm şirketlerin yanında olduklarını vurguladı.

“Teknoloji ve inovasyonla ülke ekonomisinin gelişimine destek oluyor, KOBİ’lerimizi teknolojiyle donatıyoruz”

Müşteri odaklı yaklaşımları ile KOBİ’lerin sabit ses, geniş bant ve mobilde tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayan yegâne adres olduklarını belirten Başar “KOBİ’lerimiz, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi sayılıyor. Türk Telekom Grubu olarak biz de KOBİ’lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Türk Telekom Grubu’nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyor; tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor, işletme risklerini azaltıyorlar. Bugün, ülkemizin ekonomik anlamda en önemli şehri İstanbul’dayız. Türk Telekom Grubu olarak İstanbul’un Anadolu yakasında fiber altyapımız yaklaşık 8 bin 500 kilometreye ulaştı. Güçlü altyapımızla bu yakada bulunan işletmelerin yüzde 87’sine hizmet veriyoruz. KOBİ’lerimizin teknolojik ihtiyaçlarını daha da iyi anlayarak, gelişimlerine yön vermeye çalışıyoruz. İstanbul bölgesinde faaliyet gösteren KOBİ’lerimizi Türk Telekom Grubu’nun gücüyle, hizmetleriyle büyütüyoruz. Onları teknoloji ile donatarak global anlamda rekabet edecek düzeye taşıyoruz” dedi.

En eski müşteriye plaket

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konular üzerine Markalar, Vizyonerler ve Trendler’ ile ‘Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, Inovasyon ve E-ticaret’ başlıklı konuşmalar gerçekleştirildi. Ayrıca bölge ekonomisinin başlıca markaları başarı hikâyelerini KOBİ’lerle paylaştı.

Etkinlikte Türk Telekom Grubu’nun 175. Yılına özel olarak İstanbul Anadolu Yakasının en eski kurumsal müşterisine Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar tarafından 175. yıl özel plaketi takdim edildi.

Marketing Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmalarında bu yıl; Kayseri, Malatya, Konya, Denizli, Manisa ve Eskişehir ve iki kez İstanbul’da olmak üzere toplam sekiz kez KOBİ’lerle bir araya geldi.

Etiketler: » » »
Share
2411 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?