logo

Kolektif Trend, Eğitim Danışmanlık Sektöründe Fark Yaratmaya Hazırlanıyor

Kolektif Trend & HORECA Trend Yönetim Ortağı Burçak Atak

Kolektif Trend bireylerin, ekiplerin, kurumların dönüşümünü merkez alarak sunduğu yönetim çözümleri ve “Yeni Nesil Gelişim Ajansı” mottosu ile eğitim danışmanlık sektöründe fark yaratmaya hazırlanıyor. 

Kolektif Trend Gelişim Ajansı, gelişim yönetimi ve yönetim danışmanlığı konularında ideale yakın çözümler sunuyor. Finans, pazarlama, satış, insan kaynakları yönetim, dijital dönüşüm, gelişim yönetimi fonksiyonlarında, farklı sektörlerde yerinde ve uzaktan eğitim modelleri ile eğitim danışmanlık çözümleri sunan Kolektif Trend, bu çözümlerinin tamamına yakınını dijital gelişim platformuna taşıyor.

Konusunda uzman gelişim ve çözüm ortakları ile farklı sektörlerin tüm gelişim ihtiyaçlarını tasarlayan Kolektif Trend, programlarında yerinde ve uzaktan yenilikçi öğrenim modelleri ile mevcut sorunu anlamaya yönelik eksenler çerçevesinde ihtiyaç analizi, atölye çalışmaları, envanter, gizli müşteri ve saha çalışmaları ile sorunun kaynağını tespit ediyor.

Eldeki çıktılarla sonuçları değerlendiren Kolektif Trend, kişiye ve kuruma özel gelişim tasarımları planlayarak eğitimler veriyor. Eğitimlerinde interaktif video learning ve oyunlaştırma araçlarını kullanan Kolektif Trend, gelişim süreçlerini koçluk ve mentörlük ile destekliyor, gelişimi ölçümlüyor, verilerle raporlayarak takip ediyor. Gelişim sürecin tamamında yeni nesil dijital uygulamaları kullanan Kolektif Trend, ölçme ve değerlendirmeye yönelik yetkinlik envanterleri ile süreci destekliyor.

Etiketler:
Share
6792 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?