logo

08 Kasım 2014

Korku Dünyasının Efsane Karakterleri The Hall’de Buluştu

mh_cadilar_01

Tüm dünyada her türlü çılgınlıkla kutlanan Cadılar Bayramı’nın İstanbul’daki adresi bu sene Beyoğlu’nun tam merkezinde, 145 senelik tarihi kilise binasının içindeki The Hall İstanbul oldu.

Düzenledikleri sıradışı partilerle kendilerine özgü bir tarz yaratan Senem Selimi ve Alla Tuna ekibi bu kez de İstanbul’un en görkemli Cadılar Bayramı partilerinden birine imzalarını attılar. Geceye katılan yaklaşık 900 kişinin çoğu parti öncesinde yapılan çağrıya uygun olarak hiçbir sınır tanımayan kostüm ve makyajlarla geldi. Hazırlıksız gelenler için ise The Hall İstanbul’da dünyaca unlu makyaj markası KRYOLAN, kuaför salonu MAKAS Nişantaşı Ahmet Cobain ve Merih Kostüm sponsorluğunda bir hazırlık odası mevcuttu. Profesyonel ekiplerin desteği ile konuklar konsepte uygun hale geldiler.

Gece, DJ Joel Knox’un “nu-Disco” ezgileri ile başladı. Özenle hazırlanmış sahne gösterileri katılımcılara görsel bir şölen sundu. İlk gösteri bir zombi ile zebaninin “cehennem tangosu”ydu. Cihangir’de bulunan stüdyo Tango Tek’in koreografisi etkinliğe renk kattı. Beyrut’tan gelen performans sanatçısı Maguy konukları ağırlamasının yanısıra sürpriz sahne performansı “Maleficent in the Hæll” ile de şaşırttı.

Gecenin zirvesi ise soprano Gonca Gürses van Herpen’in Spente Le Stelle ve Rapsody parcalarini canlı seslendirdiği anlardı. Tarihi kilisenin duvarları sopranonun yakıcı sesi ile yankılanırken konuklar eğlencenin keyfini çıkardı. DJ Bob ise gece yarısından sonra herkesi yüksek ritimli ve Ortadoğu esintili müziğiyle sabaha kadar dans ettirdi.

Geceye katılanlar arasında yapılan “Altın Balkabağı” kostüm yarışmasında diğer konukların alkışları ile belirlenen iki kişi KRYOLAN ve RedBull’dan çok özel hediyeler kazandı.

Etiketler: » »
Share
3137 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?