logo

“Kuzey Kıbrıs Altın Caretta Turizm ve Yaşam Ödülleri” 23 Mayıs’da Sahiplerini Bulacak

Saygın Kurt Başkanlığında Saygın Medya tarafından düzenlenecek olan “Kuzey Kıbrıs Altın Caretta Turizm ve Yaşam Ödülleri” 23 Mayıs 2019 tarihinde Merit Crystan Cove Hotel’de sahiplerini bulacak. Ödül Komitesi’nde Oktay İnci Basın Danışmanı, Nedim Aka Sanat Danışmanı olarak görev alacak. Merit Oteller’in sponsorluğunda gerçekleşecek olan ödül töreni Kıbrıs Genç TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Ödül Töreninin Lansmanı Portaxe’de Gerçekleşti

Ödül töreninin 25 Nisan’da Portaxe’de gerçekleşen tanıtım toplantısına Festival Sponsoru Merit Oteller’ini temsilen Net Holding Kurumsal İletişim Direktörü Elizabeth Uğurlu, Fidol Okulları Kurucusu Eğitim Uzmanı Faik Birgül, Durin Creative Agency Sahibi Leyla Peker, Klass Magazin Gazatesi Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu, duayen Gazateci Salih Kececi, Mankenler Gizem Özdilli, Cansu Taşkın ve Eva Maya, Sunucu Didem Delen, Oyuncular Ebru Çömlekçi ve Murat Tavlı, DJ Fatih Boğalar katıldı.

Ödül Töreninin Önemi

Ödüller hakkında açıklama yapan Ödül Komitesi Başkanı Saygın Kurt, KKTC‘nin tanıtımını ve turizme katkı sağlamaya çalıştıklarını anlattı. Kurt, dikkatleri Kuzey Kıbrıs’a çekerek Kıbrıs’ta yaşama katkıda bulunanları ödüllendirmeyi, desteklemeyi ve Kıbrıs’ın simgesi olan Caretta’lara dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Caretta’ların koruma altına alınması ve tedavileri konusunda Merit Otelleri’nin bünyesinde bulunan Caretta Rehabilitasyon Merkezi ile işbirliği içinde olduklarını da sözlerine ekledi.

altincarettaodulleri.com

Etiketler: » » »
Share
3912 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?