logo

Laykon Bilişim ve Watchguard Arasında Distribütörlük Anlaşması

Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu

Laykon Bilişim, WatchGuard ile distribütörlük anlaşması imzaladı. WatchGuard’ın bayi kanalı yapılanmasında güçlü iş ortaklıkları kurmasını ve Türkiye çapında daha çok müşteriye ulaşmasını sağlayacak olan bu anlaşma her iki şirketin de büyüme hedefleri açısından stratejik öneme sahip.

Laykon Bilişim güvencesiyle…

Gerçekleştirilen iş ortaklığı kapsamında 2018’in 2. çeyreği itibariyle WatchGuard ürün ve çözümleri, Türkiye Bilişim Pazarı’na Laykon Bilişim güvencesiyle sunulacak. Dünyanın ilk kutu UTM cihazını piyasaya süren WatchGuard, Firebox ürün ailesiyle güçlü ve performanslı, birleşik güvenlik çözümleri sunuyor.Gerçekleşen anlaşmayla Türkiye’de daha geniş alanda çözüm ortaklarına ulaşmak hedefleniyor.

Barbaros Akkoyunlu: “WatchGuard, Dünya Pazarında Güçlü Bir Marka”

Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu “2 yılı aşkın bir süredir Türkiye pazarında güvenlik çözümlerinin distribütörlüğünü yapmaktayız. Çözümlerimiz ile ilgili bayilerimize satış, pazarlama ve teknik tarafta destekler veriyor ve onların ihtiyaçlarına karşılık gelecek çözümleri sağlamak için çalışıyoruz. Çözüm ortaklarımızdan gelen talepler doğrultusunda dünya pazarında güçlü bir marka olan WatchGuard Firewall ürünleri ile Türkiye pazarında güçlerimizi birleştirerek distribütörlük anlaşmamızı gerçekleştirdik. Bayi kanalımıza bu zamana kadar Bitdefender Antivirüs ile endpoint çözümleri sağlarken artık WatchGuard Firewall ile giriş seviyesinde güvenlik katmanıyla da çözüm sunuyor olacağız. Böylece Laykon Bilişim Teknolojileri olarak bayilerimize iki ürün ile katma değer katacak çözümleri tek bir noktadan sağlayacağız” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1958 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?