logo

Lenovo Yoga 910 15.5 Saate Kadar Pil Ömrü Sunuyor

mh_lenovo_yoga_910_gorsel

Lenovo, ThinkPad’lerde görmeye alışık olduğumuz parmak izi tarayıcı gibi en yeni teknolojik özellikleri Yoga 910’da hayata geçirdi. 14.3 mm inceliği ile en ince dönüştürülebilen dizüstü bilgisayarı olan 13.9 inç ekranlı cihaz, aynı zamanda 7. Nesil Intel Core i7 işlemcisi ile türünün en güçlülerinden biri.

Cihaz şimdi daha güçlü 4K veya Full HD ekranı ve Dolby Audio Premium ses teknolojisi ile öne çıkıyor. Aynı zamanda 15.5 saate kadar pil ömrü sunan bu üstün bilgisayar, kullanıcılarının şarj derdine son veriyor.

Şampanya, altın ve gri metalik renk seçenekleri bulunan cihaz, lüks ve bir o kadar da şık bir tasarıma sahip. Meşhur saat kayışı modeli Yoga menteşe tasarımına sahip bu cihaz, diğer Yoga’larda olduğu gibi 4 farklı modda kullanılabiliyor. Dizüstü, stand, çadır ve tablet modu.

Ekranı ve ses sistemi ile Tab 3 Plus televizyonun yerine geçiyor

Lenovo’nun tablet dünyasına son armağanlarından Tab 3 Plus da, yüksek kalite ses, ekran ve uzun ömürlü pili ile kullanıcılarına her ortamda sinema deneyimi yaşatıyor.

Technicolor Color Enhance’li 10.1 inç, 2K ekranlı Tab 3 Plus, dört adet öne bakan JBL hoparlörden çıkan üç boyutlu Dolby Atmos ses ve dört farklı izleme modu sunuyor. (Stand, tilt, hold ve hang.) Tb 3 Plus’ın 9300 mAh kapasiteli pili 18 saate kadar kesintisiz kullanım sağlıyor. Bu sayede tabletinizi şarj etmeden bütün gün kullanabilirsiniz. 24w hızlı şarj aleti de ürünün yanında kullanıcılara hediye ediliyor.

Etiketler: » » »
Share
2433 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?