logo

Letgo, 2018’de Ürün Sayısını Aylık 8 Milyona Çıkardı

letgo Türkiye Genel Müdürü Onur Kavak

letgo, 2018 yılı verilerini paylaştı. Geçen yılki hızlı büyümesini sürdürdüğünü duyuran letgo’nun açıklamasına göre Türkiye’deki kullanıcılar kulaklıktan spor ayakkabıya, otomobilden gayrimenkule listelenen ürün sayısı aylık 8 milyona ulaştı. Bu veri, 2016 yılı başından bu yana yüzde 1000’in üzerinde artış gösterdi.

letgo Kurucu Ortağı Alec Oxenford Türkiye’deki alıcı ve satıcıların kendi bölgelerindeki diğer kullanıcılarla bağlantı kurmasını son derece basit hale getiriyor, böylece para kazanmalarına ve alanlarını daha iyi kullanmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

letgo Türkiye Genel Müdürü Onur Kavak Türkiye’deki letgo kullanıcılarının her yıl listelediği milyonlarca ürün, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlarken, yeni kaynakların tüketimini azaltarak çevresel açıdan büyük fayda yaratıyordedi.

letgo ikinci el arabada Türkiye’nin en büyük pazar yeri oldu

Kolay kullanım sunan tasarımı sayesinde letgo, 2018 yılında, ikinci el araba kategorisinde liderliği aldı ve Türkiye’nin en büyük pazar yeri oldu. letgo’da her ay 600 binin üzerinde ikinci el araç listelendi. Tüm yıl boyunca listelenen araba sayısı ise 7 milyonu aştı.

letgo, Türkiye’de en çok indirilen 10 uygulamadan biri

Mobil analitik platformu AppAnnie’nin 2018 tarihli bir raporuna göre, letgo Türkiye’de en çok indirilen ve kullanılan ilk 10 uygulama arasında yer alıyor.

letgo’nun dünya rakamları…

letgo, 2018 yılında Naspers’dan 500 milyon USD değerinde yeni finansman desteği alırken, dünya çapında 100 milyon indirme, 400 milyon ürün listeleme ve kullanıcılar arasında 6 milyar mesajlaşma sayısının üzerine çıktı.

letgo.com

Etiketler: » » » »
Share
2007 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?