logo

Lexus ve Enterprise Türkiye Arasında Premium İşbirliği Anlaşması

Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, Lexus Operasyonlar Direktörü Murat Ertuğrul

Lexus, Enterprise Türkiye ile yeni bir işbirliğine daha imza attı. Bu işbirliğiyle birlikte, Enterprise Türkiye, müşterilerine premium segmentte Lexus ayrıcalığını daha fazla araçla yaşatmayı sürdürüyor.

Lexus, gerçekleştirilen teslimatla birlikte 60 adet RX SUV modelini Enterprise Türkiye’ye takdim etti. Teslimat törenine Lexus Operasyonlar Direktörü Murat Ertuğrul ve Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün katıldı.

Enterprise Türkiye’nin daha önce filosuna kattığı RX SUV ve ES Sedan modellerinin ardından son olarak tercih ettiği Lexus modeli bir kez daha E-SUV segmentinde yer alan RX 300 oldu. Lexus markasının en çok tercih edilen modellerinden biri olan RX, segmentinin yaratıcısı olarak ilk kez 1998 yılında satışa sunuldu ve şu anda dördüncü nesliyle satılıyor. 238 PS güç üreten 2.0 litre turbo beslemeli motora sahip RX, aynı zamanda 4×4 sürüşüyle birlikte her yol koşulunda yüksek performans ve yol tutuş sağlıyor.

İlk kez geçen yıl Enterprise Türkiye filosuna katılan RX, müşteriler tarafından yüzde 97 tavsiye etme ve yüzde 97’lik satın alma eğilimi oranıyla kısa zamanda büyük beğeni topladı. Araştırma sonuçlarına göre Lexus RX kullanan müşteriler, aracın özellikle yüksek performansını, sürüş konforunu ve yüksek malzeme kalitesini beğendiklerini de belirtiyorlar.

“Enterprise Türkiye ile işbirliğimiz her geçen gün büyüyor”

RX SUV modelinin teslimatını gerçekleştiren Lexus Operasyonlar Direktörü Murat Ertuğrul, Enterprise Türkiye ile yapılan işbirliğine çok önem verdiklerini dile getirerek “Yaptığımız stratejik işbirliği sayesinde birçok Enterprise Türkiye müşterisi RX SUV modelini deneyimleme fırsatı buluyor. Bu bizim için çok değerli ve bu işbirliğine büyük önem veriyoruz. Enterprise Türkiye müşterilerinden gelen olumlu geri bildirimler de bizi çok mutlu ediyor ve gelen talepler neticesinde geçtiğimiz yıl başlayan işbirliğimiz artarak devam ediyor. Bu sezon için 60 adet RX modeli daha Enterprise Türkiye müşterilerine sunulmuş oluyor ve bu sayede birçok kullanıcı Lexus modellerini deneyimleme fırsatı buluyor. Farklı kullanıcıların Lexus modellerini deneyimlemesi oldukça heyecan verici. Türkiye’deki büyümesini sürdüren bir marka olarak, tüm satış kanalları bizim için önem taşıyor ve filo pazarı da bu kapsamda önemli bir paya sahip. İlk 7 ayda Türkiye’de premium pazarın yüzde 11 daraldığı bir dönemde biz Lexus olarak yüzde 36 büyüme kaydederek istikrarlı yükselişimize devam ediyoruz. Yüksek verimlilik sunan ve dünyaca bilinen sorunsuzluğuyla ödüller alan Lexus’un Enterprise Türkiye tarafından sıkça tercih edilmesinden ve işbirliğimizin büyüyerek devam etmesinden dolayı da büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
419 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?