logo

Lezzet Tutkunları Yenilenen Menüsüyle Harvey Nichols MAG Lounge’da Buluşuyor

mh_harvey_nichols_mag_lounge

Harvey Nichols MAG Lounge, menüsüne dünya lezzetlerini eklemeye devam ediyor. Yeni menüde, Anadolu lezzetlerinden dünya mutfağına kadar birçok seçeneği bulmak mümkün. Geniş bir içecek menüsüne sahip olan Harvey Nichols MAG Lounge, yazın ferahlamak isteyenlere ise Daiquiri menüsünü tavsiye ediyor.

Ankara’nın en seçkin mekanlarının başında yer alan Harvey Nichols MAG Lounge, dünya lezzetlerini modern sunumlar eşliğinde lezzet tutkunları ile buluşturuyor. Menüde Bistecca Külbastı’dan, Buffalo Mozzarella’ya, Porcini Mantarlı Fettucini’den, Bonfile dilimli salataya kadar dünya mutfağının vazgeçilmez tatları yer alıyor.

Alışılagelmiş tatlardan sıkılanlar için özellikle yaz aylarında öne çıkan lezzetlerin başında gelen bonfile dilimli salatada, mevsim yeşillikleri ve bonfile dilimleri özel hardal sosu ile harmanlanarak konuklara sunuluyor. Olmazsa olmazlar arasında yer alan Fettucini, Harvey Nichols MAG Lounge’ın tecrübeli şeflerinin dokunuşları ile lezzet şöleni yaşatıyor. Krema, Porcini mantarı ve parmesan ile hazırlanan Porcini mantarlı Fettucini mekanın en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor.

Açık teras konseptinin içerisinde, Podyum’un canlılığını hissedebileceğiniz Harvey Nichols MAG Lounge, yenilenen menüsü ve nezih ortamı ile tatil özlemi çekenler için Ankara’da gidilebilecek en iyiler arasında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Etiketler:
Share
4163 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?