logo

Lezzet Tutkunlarının Buluşma Noktası: Dönerci Ali Efendi

Sağlıklı Et, kaliteli hizmet” sloganıyla 2006 yılından itibaren şubeleri ile lezzet tutkunlarına hizmet veren Dönerci Ali Efendi, “Dönerin yenilikçi ve kaliteli adresi” olarak adından sıkça söz ettiriyor. Kalite, lezzet ve hijyen anlayışıyla öne çıkan marka tüm şubelerinde aynı standartlarda hizmet sunuyor.

Günlük Bir Ton Döner

Dönerci Ali Efendi, günde 1 tonu aşkın döner servis ediyor. 90’lı yıllarda semt pazarlarında döner satılarak temelleri atılan marka, bugün hızla zincirleşme yolunda ilerliyor. 2006 yılında ilk şubesini açan Dönerci Ali Efendi restoranlarında kullanılan etler Trakya bölgesinin çeşitli noktalarından tek tek seçiliyor. Seçilen etler dinlendirilip marine edildikten sonra tekrar dinlendiriliyor.

Lezzet ve Hijyen

Genellikle körpe danalar ve genç kuzular seçilerek etin daha lezzetli olması sağlanıyor. Etlerin sadece belirli bölümleri dönerde kullanılıyor. Lezzet ve hijyene büyük önem verilen Dönerci Ali Efendi şubelerinde kullanılan temizlik maddeleri de büyük bir özenle seçiliyor. Dönerci Ali Efendi, müşterilerini doğal ve sıcak bir ortamda ağırlıyor; onları evlerinde gibi rahat hissettiriyor.

Şubeler

Mutfaktan başlayıp sokağa uzanan bir yemek kültürü var. Dönerci Ali Efendi İstanbul’da Kozyatağı, İçerenköy, Göztepe, Optimum AVM, İçerenköy – Şehr-i Kebap, Piazza AVM – Maltepe, Çam ve Sakura Başakşehir Hastanesi, Venezia AVM ve Gebze’deki şubeleriyle hizmet veriyor. Marka; Türk Gıda Kodeksi’ne uygun izin belgeleriyle üretim yapıyor.

Yöresel Ürünler

Tüm restoranlarında önceden belirlenmiş standartlarda ve ölçütlerde pişirme ve servis hizmeti veren Dönerci Ali Efendi, bu sayede şubelerinde sürprizleri ortadan kaldırmış oluyor. Yenilikçi ve özgün hizmet tarzıyla da öne çıkan marka, dönerle ilgili yeni sunumlar ve yeni tatlar için araştırmalarını da sürdürüyor. Restoranlarda kullanılan tüm ürünler, bulundukları yöreden özel olarak getiriliyor. Kemalpaşa tatlısı Bursa’dan, Künefe peyniri Hatay’dan, ipek pul biberi Maraş’tan, damda kurutulmuş isot ve sumak ise Urfa’dan doğal hallerinde getiriliyor.

Etiketler: »
Share
528 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?