logo

LG Infogram, Bildikçe Kazandırıyor

Bildikçe kazandıran yarışma platformu LG Infogram yeniden hayata geçti. www.lginfogram.com web sitesi üzerinden kayıt yaptıran yarışmacılar, 31 Ekim’e kadar, spordan sanata, bilimden tarihe çeşitli kategorilerde seçecekleri soruları doğru cevapladıkça puan ve coin kazanıyor. Kazandıkları puanlarla diğer katılımcılarla yarışırken, coin’leri de sanal mağazadan seçecekleri ürünleri almak için kullanabiliyorlar.

Binlerce Soru İle Eğlendirirken Kazandırıyor

Ramazan ayının sevilen oyun kategorilerden biri olan soru-cevap yarışmalarından LG Infogram, hazırlanmış binlerce soru ile eğlendirirken kazandırıyor. Genel Kültür, Tarih, Sanat, Spor ve Bilim kategorilerinin yer aldığı yarışmada kullanıcılar “Çift Cevap” ve “Yarı Yarıya Cevap” opsiyonlarını da kullanabiliyorlar.

Sosyal Ağ Paylaşımları Ekstra Coin Kazandırıyor

Oyuncular, yarışma süresinde karşılarına çıkan görevleri tamamlayıp Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden paylaşırsa ekstra coin kazanma hakkına sahip oluyor.

Infogram katılımcıları, coin’lerine göre, sanal mağazadan LG Buzdolabı, LG Bulaşık Makinesi, LG Televizyon, LG Klima, LG Akıllı Telefon, LG Speaker, gibi ürünlerle birlikte MediaMarkt ve Teknosa indirim kuponu gibi hediyelere sahip oluyorlar.

Etiketler: »
Share
2069 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?