logo

LG, Yeni Ürün Serisi G Pad 7.0 ve G Pad 10.1’i Tanıttı

mh_lg_g_pad

LG Electronics, iki yeni G Pad modelinden G Pad 7.0 ve G Pad 10.1’in Türkiye’de satışta olduğunun duyurusunu yaptı. LG’nin yeni G Pad modelleri kullanıcılar için yüksek performans sunarak başlangıç ve ileri seviyedeki tablet kullanıcıları arasındaki boşluğu kapatıyor. Bu modeller, 1.2 GHz’lik dört çekirdekli işlemcinin yanında 1 GB RAM ve True IPS HD (1280 x 800) ekran gibi özellikler sunuyor. Yeni G Pad’ler siyah, beyaz, kırmızı, parlak turuncu ve parlak mavi renk seçenekleri ve dairesel kenar tasarımlarıyla tek elle kavrama konusunda da oldukça rahat bir tasarım sunuyor.

LG tarafından üretilen en küçük tablet olan G Pad 7.0, portatif eğlence özelliği ile kullanıcılarına mobilite ve gücü aynı anda sunuyor. LG’nin diğer yeni tableti G Pad 10.1 ise kullanıcılara sunduğu kapsamlı multimedya deneyimi ve kusursuz çoklu görev yetenekleriyle göz dolduruyor. Devasa ekranı ve 8000mAH bataryasıyla uzun saatler boyunca kesintisiz eğlence ve multimedya deneyimi sunuyor.

 QPair ile tüm LG cihazlarına bağlanabilme özelliği  

LG, yeni teknolojisi QPair 2.0 ile tüm LG cihazlarındaki bağlantı özelliklerini üstün bir seviyeye taşıyor. Cihaz sayesinde Android tabanlı tabletler ve akıllı telefonlar arasındaki Bluetooth bağlantısı görülmemiş bir basitlikte kurulabiliyor. Kullanıcılar akıllı telefonlarına gelen çağrıları ve mesajları doğrudan G Pad üzerinden cevaplayabiliyorlar. LG’nin tüm mobil cihazlarda kullanıcı deneyimini sadeleştirme çalışmaları yeni G Pad tabletlerle de devam ediyor. Bu iki yeni tabletin kullanıcı ara yüzleri temiz, düzenli ve kolay gezilebilir bir şekilde tasarlandı. LG uyguladığı minimal kullanıcı ara yüzü tasarımlarıyla düz grafik objelerin yanında LG akıllı telefonların en sevilen güvenlik özelliklerinden biri olan KnockCode uygulamasını da içinde barındırıyor.

Akıllı tuş takımı ve Çift Pencere özellikleri de tanıtılan yeni modellerin önemli özellikleri arasında yer alıyor. LG’nin yeni amiral gemisi G3’te de olduğu gibi akıllı tuş takımı sayesinde yazım hatalarını yüzde 75 oranında azaltılıyor ve kişinin yazım alışkanlıkları izlenerek analiz edilerek hangi kelimenin yazılmak istendiği belirleniyor. Çift ekran özelliğiyle G Pad’in ekranında iki farklı uygulama aynı anda çalıştırılarak çoklu görev konusunda kullanıcılara büyük bir özgürlük sağlanıyor.

LG G Pad 7.0’ın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 399 TL. ve G Pad 10.1’in ise 699 TL.dir.

Etiketler: » »
Share
1946 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?