logo

lifebox Varsa Daha Büyük Hafızalı Telefona İhtiyacınız Yok

6 milyondan fazla kullanıcısıyla Türkiye’nin en yaygın bulut çözümü lifebox tüm operatör kullanıcılarına hizmet sunuyor. Fotoğraf, video ve rehberin güvenle saklanmasını sağlayan lifebox, ‘Yer aç’ özelliği ile hem cihazda hem de lifebox’ta yedekli fotoğraf ve videoları buluyor ve telefon hafızasından kaldırıyor. Böylece telefonda ek hafıza açılabiliyor. Sosyal medyadan transfer özelliği ise instagram ve facebook‘a yüklenen paylaşımları tek bir tıkla lifebox’a transfer etme imkanı sağlıyor. Instagram ve facebook’ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Daha büyük hafızalı telefona gerek yok

Gelişen ve sayısı artan uygulamalar, kalitesi yükselen fotoğraf ve video çekimleriyle ortaya çıkan daha büyük depolama ihtiyacı lifebox’la ortadan kalkıyor. Aynı telefona daha fazla ödemeyin ana fikriyle hizmetler sunan lifebox, fotoğraf ve videoları otomatik yedeklerken, ‘Yer Aç’ özelliği ile telefonlarda hafıza kaplamıyor. Bu özellikleri ile lifebox kullanıcıların saklama alanını düşünmeden cihaz tercihi yapmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılar bu sayede hayalindeki telefona daha kolay ulaşıyor.

Türkiye’den tüm dünyaya hizmet

Kullanım kolaylığının yanı sıra gelişmiş özellikleri ve farklı dil seçenekleri ile  Türkiye’nin yanı sıra Amerika, Almanya, Ukrayna, başta olmak üzere 155 farklı ülkeden toplamada 6 milyondan fazla kullanıcısıya hizmet veren lifebox, global oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Aylık 5 GB saklama alanı lifebox’tan hediye

lifebox’ta kullanıcıların deneyimlemesi için uygulamayı indiren ve giriş yapan herkese kullanabilecekleri  5 GB saklama alanı hediye ediliyor.  Bunun yanı sıra dileyen kullanıcılar  aylık 50 GB, 500 GB ve 2,5 TB saklama alanına sahip paketleri uygun fiyatlarla  uygulama içinden satın alabiliyor.

lifebox’ın öne çıkan diğer özellikleri şöyle…

  • Tablet/PC/Akıllı Telefonlardan erişim
  • Sosyal Medyadan transfer özelliği sayesinde Facebook ve Instagram’daki fotoğraf ve videolar anında lifebox’a yedekleniyor.
  • Otomatik yedekleme: Fotoğraf ve videolar, anında lifebox’a yüklenebiliyor.
  • Gelişmiş yedekleme deneyimi: Hangi fotoğraflar yedeklendi, hangileri sadece cihazda, kolayca öğrenilebiliyor.
  • Rehber yedekleme:  Telefon rehberi kolayca lifebox’a yedekleniyor.
  • Müzik ve dokümanlar saklanabiliyor.
  • Fotoğraflardan 30 saniyelik video hikayeler oluşturulabiliyor.
  • Lokasyon ve tarihe göre arama seçeneğiyle anıların çok daha kolay bulunabiliyor.
  • Apple TV ve TV+ uygulaması : Apple TV ve TV+ aracılığıyla tüm fotoğraf ve videolar televizyondan görüntülenebiliyor.
  • Şifre ve parmak izi özelliği çok daha güvenli arşivleme deneyimi.

Etiketler: »
Share
3007 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?