logo

Linktera ve FICO Arasında Global Ortaklık

Linktera, küresel analitik teknoloji sağlayıcısı olan FICO ile global ortaklığa imza attı. Türkiye’nin üst düzey banka ve şirketleriyle birlikte çalışan Linktera, dolandırıcılık, uyumluluk ve kredi riski ürünleriyle dünyanın önde gelen banka ve finans kuruluşlarıyla çalışan FICO’ya danışmanlık ve entegrasyon hizmeti verecek. Akıllı karar destek sistemleri (Intelligent Decisioning), müşteri kazanımı ve portföy yönetimi (Acquisition, Originations, Growth) ve alacak yönetimi (Debt Management & Collection) ürünlerini kapsayan ortalıkta FICO, global standartta ürünlerini sunarken Linktera güçlü yerel bilgi birikimi sayesinde kurumların yapısına özel tasarladığı terzi dikimi danışmanlık hizmetleri ile uçtan uca çözüm desteği verecek.

Linktera Strateji ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Yönetici Ortak Berkman Çavuşoğlu “Misyonumuz hizmet verdiğimiz kurumlara katma değer yaratan çözümleri uçtan uca anahtar teslim projelerle sunmak. FICO ile gerçekleştirdiğimiz bu stratejik iş birliği ile özellikle finansal kurumların, tüm müşteri etkileşimlerinde veriye dayalı kararlardan yararlanma kaslarını güçlendirmeyi, verilerin analitik ve yapay zekâ ile operasyonel hale getirilerek, firmaların verimliliklerini hissedilir oranda arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

FICO Kıdemli Yönetici Ortağı Abdullah Kerem GülLinktera, dünya çapındaki kuruluşlarla çalışan iş dünyası ve dijital dönüşümün ön saflarında yer alan bir şirket. Bölgede Linktera ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyor ve sektöre katma değer sağlayacak projelere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

www.linktera.com.tr

www.fico.com

Etiketler: » » »
Share
2555 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?