logo

Lionel Hotel İstanbul 2. Yaşını Kutladı


Lionel Hotel, 2. yaşını görkemli bir parti ile kutladı. 5 Eylül 2018 tarihinde düzenlenen gecede tüm sektör paydaşları, iş ortakları ve basın mensupları Demet Akalın konseri ile ağırlandı.

Lionel Hotel 2016’da Faaliyete Geçti Şimdi 2 Yaşında…

Lionel Hotel, 3.600 m² arsa üzerine 26.000 m² kapalı alan ve toplam 50 milyon euroluk yatırımla 8 Kasım 2016’da resmi olarak hizmete açıldı. Fark yaratan bir deneyim sunan otel; 2 yıl boyunca yerli ve yabancı turistin tercih noktası olmayı sürdürüyor.

Otel İçi Tüm Hizmetler Artık Online

Yönetim felsefesi konuk odaklı, konuğun isteklerini önceden belirleyen ve yenilikçi hizmet vermek olan Lionel Hotel, “Değer yaratan deneyimler” felsefesini 2.yıl kutlamalarına da taşıdı. Otel içi uygulamalar için özel bir yazılım geliştiren Lionel Hotel; We Bee işbirliği ile hazırlanan özel App ile otel içi tüm hizmetlerini online olarak vermeye başladı.  

Misafirlerine Çok Özel Bir Deneyim Yaşatıyor

Misafirlere verilecek hizmetleri dijitalleştiren Lionel Hotel, We Bee işbirliği ile yapılan yeni App sayesinde otele gelen tüm misafirlere çok özel deyimleri tek dokunuş ile sunuyor. Otel içi tüm hizmetleri önceden planlayabileceğiniz, ödemeleri yapabileceğiniz bu özel App ile ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. 

Konuklar Ünlü Sanatçı Demet Akalın İle Eğlendiler

Lionel Hotel 2.yıl kutlama gecesine katılan konuklar Demet Akalın konseri ile unutulmaz bir gece yaşadılar. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kıdan AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lionel Hotel Genel Müdürü Engin Kıdan “Turizm sektörü insan odaklı ve sürekli sürdürülebilir gelişim gerektiren bir alan. Bizler yatırımlarımıza ve hizmet kalitemizi artırmaya yönelik çabalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Alanya’da 23 yıldır edindiğimiz Resort tecrübemiz ile Bayrampaşa’ya kazandırdığımız Lionel Hotel’ de şehir otelciliği boyutunda fark yaratan hizmetleri misafirlerimize sunuyoruz.2.yılımızın sonunda teknolojiyi en hızla kullanan, yeni nesil otelciliği en iyi uygulayan bir otel olduğumuzu gururla söyleyebilirim. Lansmanını yaptığımız yeni aplikasyon uygulamamızla misafirlerimiz tek tuşla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Konuşmamı bitirirken bugünlere gelmemizde yol haritamızı çizen, bize güvenen değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Özel Kıdan’a bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bilgi için.

www.lionelhotel.com.tr

Etiketler: » »
Share
2378 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?