logo

Lionel Hotel İstanbul Turizm Profesyonellerini İftarda Buluşturdu

Lionel Hotel’in organize ettiği iftar yemeğinde farklı pazarlarda faaliyet gösteren 120 acentenin temsilcileri ve sektör basını ile bir araya geldi.

Katılım ve ilginin yoğun olduğu iftar davetinde açılış konuşması yapan Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak tüm katılımcılara teşekkür etti. 1-16 Temmuz tarihleri arasında 7.si düzenlenecek olan Shopping Fest’in Bayrampaşa oteller bölgesine katma değer sağlamasını umduğunu söyleyen Atak, “Lionel Hotel açıldığı günden beri Bayrampaşa’yı oteller bölgesi olarak en iyi şekilde temsil etmeyi başarmıştır ve bundan sonra da bölge algısını yüceltmeye devam etmek için yeni görevler üstlenecektir. Bayrampaşa tarihi yarımadaya, alış-veriş merkezlerine, tema parklara olan yakınlığı ve yeni bağlantı yolları ile  İstanbul Avrupa yakasının 2. şehir merkezi olmaya aday bölgesidir. Siz partnerlerimiz, biz yöneticiler, bölge kamu ve paydaşları ile hepimizin beraberce yapacağımız aksiyonlar ile emeklerimiz karşılığını mutlaka bulacaktır“ dedi.

Atak, turizm adına yapılacak yeni projelerde sektörün ve bölge paydaşlarının tüm görüş, öneri ve taleplerine açık ve iletişim için her zaman ulaşılabilir olduklarını özellikle vurguladı.

Geleneksel Türk Mutfağından seçme lezzetlerin ikram edildiği İftar daveti fasıl programı eşliğinde son buldu.

Etiketler: »
Share
4384 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?